Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Για την νίκη-ψυχολογίας που δίνουν αυτά τα ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον συμπολίτη Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off (20:00, Novasports Prime).

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ θέλει να επανέλθει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, καθώς αποφασίστηκε να προφυλαχθεί έπειτα από το πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα, ενώ αναμενόμενα είναι εκτός ο Ίνγκασον (θλάση). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κάργας, ο οποίος αποβλήθηκε με την ΑΕΚ και παράλληλα αποφασίστηκε να τιμωρηθεί με υποβιβασμό στη Β’ Ομάδα . Θα απουσιάσουν προφανώς Ρικάρντο και Κούρτιτς, επιστρέφει ο Κουλιεράκης και ο Λύρατζης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Τζίμα, Μπράντον, Ολιβέιρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ