Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Σβηστή» ΝΙΚΗ!

22η αγωνιστική 

Νίκη Βόλου – Ηρακλής Λάρισας 1-0

Σε υψηλές “πτήσεις” συνεχίζει η ομάδα της Νίκης που επικράτησε εύκολα με το “φτωχό” 1-0 του Ηρακλή Λάρισας στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βρίσκεται σταθερά εδώ και πολύ καιρό στην 4η θέση! Αντίθετα ο Ηρακλής Λάρισας είναι στην 13η θέση και συνολικά 5 βαθμούς μακριά από την παραμονή!

Μόλις στο 8ο λεπτό η Νίκη Βόλου πήρε το προβάδισμα στο σκορ! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενουμένων, ο στόπερ Γρομητσάρης βρέθηκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0! Η Νίκη στη συνέχεια, ενώ είχε τον έλεγχο του κέντρου, έριξε τον ρυθμό της με τον φιλοξενούμενο Ηρακλή να μην μπορεί από τη μεριά του να αναπτυχθεί σωστά και να ανακόπτεται εύκολα σε κάθε επίθεση. Στο 45’ μεγάλη φάση χάθηκε για τους γηπεδούχους καθώς ο Σιαφά από πολύ κοντά με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν πολλές τελικές προσπάθειες με τους Μιράντα, Κρητικό και Τζιώρα είτε να αστοχούν είτε ο γκολκίπερ Φαρμάκης να επεμβαίνει σωτήρια! Αποκορύφωμα όλων ήταν η φάση του 88ου λεπτού, όταν ο Κυριακίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Μέτσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαρμάκη που απέκρουσε το πέναλτι! Ο Ηρακλής Λάρισας είχε τρεις τελικές με τους Κέρι, Κάσας και Γκαρσία ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα Μπουργάνη που πέρασε ένα εύκολο απόγευμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου (46’ Δεληζήσης), Αναστασίου (62’ Κάσσος), Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Ολαϊζόλα (75’ Κυριακίδης), Μιράντα (62’ Κρητικός), Σιαφά (62’ Τζιώρας)

Ηρακλής Λάρισας: Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος (82’ Λεσάι), Γκουγκούδης, Μπάμης (72’ Συρεγγέλας), Χατζής, Καμπέρης, Μπόσιο, Κέρι (57’ Τασιούλης), Γκαρσία, Κάσας (82’ Χρηστίδης)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ