Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Lamine Yamal: Το παιδί ”θαύμα” της Βαρκελώνης ανανεώνει το συμβόλαιό του

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, η Barcelona ανανέωσε το συμβόλαιο του 15χρονου Lamine Yamal, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Τι και αν μόλις 15 χρονών. Ο Lamine Yamal. Στις 29/4, ο Yamal πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα απέναντι στην Real Betis σε ηλικία μόλις 15 ετών και 290 ημερών και με αυτόν τον τρόπο, έγινε ο νεότερος παίχτης που έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Barcelona, ενώ παραλίγο μάλιστα να σκοράρει. Οι ”Μπλαουγκράνα’’ φαίνεται να πιστεύουν πάρα πολύ στο νέο Wonderkid της ομάδας και του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο, το οποίο τον κρατάει στην Βαρκελώνη μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Yamal αγωνίζεται στην Κ-19 έχοντας 4 γκολ σε 11 εμφανίσεις και ο Xavi φαίνεται πως βρήκε το καινούργιο ”Πουλέν” του. Μάλιστα στην συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα με την Betis, ο Ισπανός προπονητής πραγματοποίησε την εξής δήλωση:

«Μπορεί να αφήσει μεγάλο αποτύπωμα στον σύλλογο. Τον βάλαμε στη λίστα χωρίς καθόλου φόβο γιατί μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει».

Ένα νέο αστέρι φαίνεται να γεννιέται στην Βαρκελώνη και το όνομά του σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ