Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ήττα μετά από 2 μήνες!

23η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου 3-1

Με το «καλημέρα» της αναμέτρησης η Νίκη Βόλου πέτυχε το 0-1! Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μιράντα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζιώρας σε καίρια θέση με κοντινό πλασέ σκόραρε! Από εκεί και έπειτα η ομάδα του ΠΑΟΚ απείλησε δύο φορές με τον Χατζηστραβό (19’, 32’) ενώ στο 35’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γρομητσάρη στον Γκορντεζιάνι. Οι «κυανόλευκοι» αμφισβήτησαν την απόφαση του διαιτητή! Ο Δαρέλας δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Κυρίως παιχνίδι κέντρου παίχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες τελικές προσπάθειες χωρίς ωστόσο να δημιουργούν τις κλασικές φάσεις. Τελικά όλες οι συγκινήσεις καταγράφηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα! Συγκεκριμένα στο 84’ ο Σπυράκος με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-1! Ο Κάσσος έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 91’ σουτάροντας άουτ από το ύψος του πέναλτι! Στην αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Πανίδης με νέο σουτ σημείωσε το τελικό 3-1!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Κωττάς, Μορικέλι, Μελετίδης, Νινούα (86’ Γρόσδης), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σελιμάι (66’ Μπράντονιτς), Χατζηστραβός (74’ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (74’ Πανίδης)

Νίκη Βόλου: Μπουργάνης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (51’ Λογαράς), Αναστασίου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (46’ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης (66’ Μέτσε), Κρητικός (66’ Ολαϊζόλα), Μιράντα, Τζιώρας (82’ Ροχάνο)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ