Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρεπό και μπαίνει στην τελική ευθεία!

Αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα της Νίκης Βόλου δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα της SL2! Κι αυτό, διότι ο προκαθορισμένος αγώνας για την 25η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας δεν θα διεξαχθεί και οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και πολύ καιρό η λαρισινή ομάδα έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Οι ποδοσφαιριστές της βολιώτικης ομάδας από Δευτέρα θα μπουν στις προπονήσεις προκειμένου να προετοιμαστούν για τις τελευταίες πέντε (5) αγωνιστικές και να προσπαθήσουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Την ερχόμενη Τρίτη (16/5) αναμένεται επίσης η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ για τα επεισόδια του Πανθεσσαλικού στο ματς με την ΑΕΛ, ωστόσο οι πιθανότητες για να μειωθεί η ποινή παραμένουν λιγοστές!

Επόμενος αντίπαλος για το πρωτάθλημα για τη Νίκη Βόλου είναι ο Θεσπρωτός με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην πόλη της Ηγουμενίτσας (Παρασκευή 19/5 ή Δευτέρα 22/5 λόγω των βουλευτικών εκλογών).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ