Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ενισχύεται στον «άσσο» με τον Γρηγόρη Αθανασίου του Παύλου Μελά! (pics & video)

Τον 39χρονο τερματοφύλακα Γρηγόρη Αθανασίου απέκτησε ο Κιλκισιακός, μετά την 3ετούς θητεία που είχε στη Θεσσαλονίκη και τον Παύλο Μελά, προσθέτοντας έτσι στην ομάδα του Κιλκίς την εμπειρία και τη σιγουριά.


Ο πολύπειρος τερματοφύλακας υπήρξε κόσμημα για την ομάδα του Παύλου Μελά αλλά και της ΕΠΣΜ, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει για μια δεκαετία από τα σαλόνια της SuperLeague με τη φανέλα του Εργοτέλη και η εμπειρία του στην ομάδα της Σταυρούπολης ήταν δεδομένη. Επίσης, έχει περάσει από τις ομάδες ΑΟ Χανίων, Ακράτητο, Ατσαλένιο και Πανθηραϊκό. Τη σεζόν 2014-2015 είχε μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της Αγίας Νάπας όπου έκατσε μία χρονιά.

Με τη φανέλα του Παύλου Μελά ο Αθανασίου κατάφερε να σπάσει ένα απίστευτο ρεκόρ που κρατούσε από το 1999 ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ της Βελέζ. Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Νοεμβρίου του 1999 για το Πρωτάθλημα της Αργεντινής ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ σημείωσε τρία γκολ με πέναλτι.
Έτσι, ο Γρηγόρης Αθανασίου τη σεζόν 2021-2022 και συγκεκριμένα στον αγώνα Αετός Βασιλικών-Παύλος Μελάς (0-3) για την 13η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου της Α1 ΕΠΣΜ πέτυχε και τα 3 γκολ της ομάδας του με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΕΠΣΜ.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα “social media” αποχαιρέτησε την ομάδα της Σταυρούπολης και τη Θεσσαλονίκη.

Σε επικοινωνία που είχε ο “Αθλητικός Κόσμος” με τον 39χρονο τερματοφύλακα για την παρουσία του στον Παύλο Μελά, αλλά και για τη μεταγραφή του στον Κιλκισιακό μας είπε τα παρακάτω:

«Με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε ο πρόεδρος Τσαρδακλης και ο προπονητής Μαυροβουνιώτης. Υπήρξε στην πορεία μια πολύ καλή χημεία ανάμεσα μας η οποία οδηγήθηκε σε πραγματική φιλία. Δεν θα έφευγα από την ομάδα αν δεν υπήρχαν προσωπικοί λόγοι να μείνω για φέτος στο Κιλκίς».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ