Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Λιονέλ Μέσι: Που θα πάει τελικά ο Αργεντίνος;

Οι μέρες στο Παρίσι που τελείωσαν και επίσημα, η μετριότητα και ο επόμενος σταθμός

Παρελθόν από τις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν θα αποτελέσει ο Λίο Μέσι όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το γαλλικό club μέσω μιας λιτής ανάρτησης στα επίσημα social media του.

Photo credits: PSG (IG account)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του με τα σενάρια να είναι αρκετά αλλά ξεκάθαρα. Το πρώτο αφορά την Αλ Χιλάλ που του προσφέρει 400 εκ. το χρόνο για μια διετία και διορία λίγων ακόμα ωρών για να απαντήσει. Καθώς σκοπεύει να τον ανακοινώσει την ερχόμενη Τρίτη. Σε περίπτωση αποδοχής της πρότασης ο Αργεντίνος αστέρας θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία με διπλάσιες αποδοχές από τον τωρινό κάτοχο της πρωτιάς, Κριστιάνο Ρονάλντο των 200 εκ. το χρόνο.

Στον αντίποδα υπάρχει και η περίπτωση της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ που εδώ και καιρό έχει προσκαλέσει τον Μέσι να μετοικήσει στην πανέμορφη αμερικανική μεγαλούπολη. Ο πάλαι ποτέ Άγγλος άσσος και η ομάδα του προσφέρουν στον 35χρονο superstar τριετές συμβόλαιο εμπλουτισμένο αρκετά εκατομμύρια χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πλησιάσει την πρόταση των Αράβων. Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο το πλεονέκτημα της Ίντερ Μαϊάμι έναντι της Αλ Χιλάλ, αφού σύμφωνα με την L’ Equipe οι Αμερικανοί έχουν συμπεριλάβει στο συμβόλαιο του ηγέτη της εθνικής Αργεντινής τον 18μηνο δανεισμό του στη Μπαρτσελόνα.

Ενώ στα ψηλά έχουν περάσει μέχρι στιγμής τα ισχνά δημοσιεύματα αγγλικών και αργεντίνικων μέσων που εμπλέκουν στην κούρσα της εξαγοράς του “Pulga” ομάδες της Premier League. Με την Νιούκαστλ και την Τσέλσι να πρωταγωνιστούν κυρίως λόγω της δυνατότητας τους να ματσάρουν προτάσεις δεκάδων ή και εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Κλείνοντας, το ευχάριστο για τον Μέσι είναι ότι πλέον τελειωσαν οι εφιαλτικές νύχτες με γιουχάισμα που μοιάζει σαν εκκωφαντικό κατηγορώ για ένα ανύπαρκτο σύμφωνα με τους αριθμούς underperforming.


Σημείωση: Ο πρωτοστάτης των “muchachos” σε 41 αγώνες με την Παρί τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις κατέγραψε 17 γκολ και 16 ασίστ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ