Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Ο συνδετικός “κρίκος” ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον της “βασίλισσας”

Όπως φαίνεται το φετινό καλοκαίρι δεν θα έχει κάποιο σημαντικό μεταγραφικό σίριαλ αλλά στη διάρκεια τους καθώς όσες μεταγραφικές υποθέσεις μπορούσαν να τραβήξουν χρονικά ολοκληρώθηκαν με την έλευση του. Περίτρανη απόδειξη αυτου; Φυσικά και είναι η μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση από τις γνωστές της Ντόρτμουντ που συνηθίζει να βρίσκει νεαρούς ποδοσφαιριστές, να τους εξελίσσει και όταν έρχεται η στιγμή να τους αποστέλλει στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, αφού πρώτα εισπράξει την παχυλή ανταμοιβή της για το περιουσιακό “στοιχείο” και τις υπηρεσίες της.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ λοιπόν θα ζει και θα αγωνίζεται από το φθινώπορο μέχρι και τουλάχιστον το 2029 στη Μαδρίτη παρατείνοντας έτσι την αλληλουχία των μεταγραφικών επιτυχιών της Ντόρτμουντ και προσφέροντας παράλληλα την ευκαιρία τόσο στον εαυτό του να ζήσει την ξεχωριστή εμπειρία του να εκπροσωπείς τη Ρεάλ όσο και στην ίδια τη “βασίλισσα”  την δυνατότητα να δομήσει γύρω του τη δική της ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Η συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές που κάθισαν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για τη μετακίνηση του Μπέλιγχαμ στους “blancos” ολοκληρώθηκε μόλις τις προηγούμενες ώρες και έπειτα ανακοινώθηκε από την νυν ομάδα του Άγγλου μεσου, την Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα μάλιστα για κάποιο χρονικό διάστημα να καταρρεύσει και το ο επίσημος ιστότοπος της.

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε ότι η χρυσή τομή βρέθηκε ανάμεσα σε Ρεάλ και Ντόρτμουντ στο ποσό των 133 εκατομμυρίων ευρώ. Με τα 103 εκατομμύρια να αποτελούν το κυρίως αντάλλαγμα και τα υπόλοιπα να δίνονται με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ