Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι φήμες για Κρμέντσικ και το…Follow στον Απόλλωνα (pics)

Ο Μιχάλ Κρμέντσικ, γνωστός για το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ, έχει επιστρέψει στο προσκήνιο καθώς υπάρχουν φήμες για την επιστροφή του στον Δικέφαλο. Όμως η Κύπρος έχει άλλη άποψη.

Ο Τσέχος επιθετικός βρίσκεται «ζεστά» όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες στη μεταγραφική λίστα των «ασπρόμαυρων», ενώ ταυτόχρονα απολάμβανε την διακοπές του στην Ελλάδα. Ο 31χρονος φορ τη σεζόν που μας πέρασε, αγωνίστηκε στην Ινδονησία με τη φανέλα της Persija Jakarta, καταγράφοντας 23 συμμετοχές (10 γκολ, 1 ασίστ) και αποχαιρέτησε τον σύλλογο πριν από λίγες ημέρες. Ξεκίνησε ήδη να μιλάει Ελληνικά, πίνοντας τον…καφέ του στην Πράγα.

Ο ίδιος όμως ακούγεται και για Κύπρο, ενώ ακολούθησε την ομάδα του Απόλλων Λεμεσού στο Instagram κάτι που μπορεί να φανερώνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι συζητήσεις με τους «Γαλανόλευκους» να είναι και πραγματικότητα.

Οι δύο ομάδες πάντως συνδέονται από το παρελθόν, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να αγωνίζεται για τον «Θρύλο» την σεζόν 2020-2021 και να έχει 15 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα, ενώ πέτυχε 3 τέρματα και μοίρασε 4 ασίστ.

Για την ώρα, η περίπτωση του Μιχάλ Κρμέντσικ αξιολογείται θετικά και από την Ελληνική πλευρά αλλά και από την Κυπριακή, με τον ίδιο να αποφασίζει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ