Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Βολιδοσκοπεί Νταρντέρ ο Ολυμπιακός

Σε μία πολύ δύσκολη περίπτωση παίκτη μπήκε ο Ολυμπιακός, καθώς βολιδοσκοπούν τον αρχηγό της Εσπανιόλ Σέρτζι Νταρντέρ.

Το όνομα του 30χρονου μέσου έχει μπει στη λίστα των παικτών που κοιτάζει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία. Η σύνδεση του Νταρντέρ με τους «ερυθρόλευκους» μοιάζει λογική, καθώς ο παίκτης είναι γνώριμος του νέου τεχνικού της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιας και είχαν συνυπάρξει στην Βαρκελώνη.

Βέβαια, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν μένει ελεύθερος, όπως έγινε στην περίπτωση Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό, αλλά ισχύουν τα εξής. Οι απολαβές του Νταρντέρ πέφτουν στο μισό, δηλαδή από 1,2 εκ. ευρώ, στις 600 χιλιάδες. Η ρήτρα του από 50 εκ. ευρώ, σττα 10 εκ.. Τέλος, αν θέλει ο Ολυμπιακός μπορεί να τον πάριε δανεικό, όμως η συμφωνία θα πρέπει να γίνει από 1 έως 11 Ιουλίου, ο λόγος πως αν γίνει μέχρι τότε, η νέα του ομάδα θα πρέπει να καλύψει το συμβόλαιο του 1,2 εκ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς πρώτον η Εσπανιόλ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα προσπαθήσει να πετύχει την επάνοδο της στην La Liga. Επίσης, αν και ο ίδιος επιθυμήσει να φύγει από τον σύλλογο, δεν θα είναι λίγοι οι «μνηστήρες» οι οποίοι θα μπουν στην διαδικασία να τον αποκτήσουν, κάτι που το γνωρίζουν καλά στον Πειραιά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ