Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζει βαλίτσες για Premier League ο Πάου Τόρες

Ο Πάου Τόρες κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και αφήνει την Βιγιαρεάλ για χάρη της Premier League και της Άστον Βίλα!

Οι ‘Χωριάτες’ που την φετινή σεζόν θα αγωνίζονται στην Ευρώπη και στο Conference League τα βρήκαν σε όλα με την Βιγιαρεάλ και έφτασαν σε μία σπουδαία μεταγραφή, προσθέτοντας στο ρόστερ τους τον διεθνή Ισπανό στόπερ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είναι κοντά στα 40 εκατομμύρια, όσο ήταν δηλαδή η ρήτρα του παίχτη, με την Άστον Βίλα να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια συν άλλα πέντε ως μπόνους.

Αυτή είναι η πρώτη σπουδαία κίνηση του νέου τεχνικού διευθυντή της Άστον Βίλα, Μόντσι, ο οποίος έκανε πράξη τα ‘θέλω’ του Ουνάι Έμερι και απέσπασε την υπογραφή του Ισπανού. Έτσι λοιπόν ο 26χρονος ο οποίος έχει περάσει όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα στα ‘κίτρινα υποβρύχια’ (με εξαίρεση έναν δανεισμό στην Μάλαγα), μετακομίζει για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας για να συνεργαστεί εκ νέου με τον Έμερι ο οποίος τον είχε καθιερώσει στην εντεκάδα της ισπανικής ομάδας και ήταν ο κινητήριος μοχλός για να γίνει η μεταγραφή του.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ τις επόμενες μέρες και έπειτα θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, σύμφωνα με πληροφορίες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ