Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην Ατλέτικο ο Γκαλάν, ανακοινώνεται και ο Σογιουντσού

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε και επίσημα τον πρώην αριστερό μπακ της Θέλτα, Χάβι Γκαλάν, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί και ο Τούρκος στόπερ Τσαγκλάρ Σογιουντσού!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους ‘Ροχιμπλάνκος’ να ανακοινώνουν επισήμως τον εξαιρετικό αριστερό μπακ Χάβι Γκαλάν, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Θέλτα, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως και ο Σογιουντσού, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Σιμεόνε από τον περασμένο Μάρτιο, αφήνοντας την Λέστερ και την Championship.

Ο Γκαλάν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μαδριλένους έως το 2026, με την πλευρά της Ατλέτικο να καλύπτει στο έπακρο οικονομικά τις απαιτήσεις των Γαλιθιάνων (κοντά στα 5 μύρια η συμφωνία), ενώ ο Σογιουντσού αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2027 ως ελεύθερος από τις ‘Αλεπούδες’. Αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά μεγάλη κίνηση από την ομάδα του ‘Τσόλο’, μετά την απόκτηση και του Αθπιλικουέτα!

Να σημειωθεί τέλος, πως η συμφωνία μεταξύ Θέλτας και Ατλέτικο για τον Γκαλάν, περιελάμβανε και τον νεαρό Μανού Σάντσεζ, ο οποίος θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο αφήνοντας την Ατλέτικο για λογαριασμό της Θέλτα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ