Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στην Μπαρτσελόνα ο Ζοάο Φέλιξ

Την φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φορέσει ο Ζοάο Φέλιξ την νέα σεζόν, με τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή να είναι ήδη προδιαγραμμένος.

Κινήθηκαν πολύ γρήγορα για την μεταγραφή του 23χρονου φορ οι ”Μπλαουγκράνα”, οι οποίοι μάλιστα διατηρούν το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι, έχοντας και το ”ΟΚ” από την La Liga.

Ο  Πορτογάλος επιθετικός θα ετοιμάσει βαλίτσες για Βαρκελώνη για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μια σπουδαία προσθήκη έκανε η Μπαρτσελόνα, καθώς κατέληξε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δανεισμό του 23χρονου Πορτογάλου επιθετικού, Ζοάο Φέλιξ.

Οι Καταλανοί έβαλαν στο στόχαστρό τους τον αστέρα των ροχιμπλάνκος, έκαναν την κίνησή τους και κατάφεραν να κλείσουν ένα σπουδαίο deal, ισχυροποιώντας το ρόστερ τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Μπαρτσελόνα διατηρεί το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι, με τους μπλαουγκράνα να παίρνουν και τις εγγυήσεις που χρειάζονταν από την La Liga για να προχωρήσει το deal.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ