Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Οι προημιτελικοί

Η φάση των 16 μας δίδαξε πολλά σχετικά με τη συνέχεια της διοργάνωσης. Είδαμε εκπληκτικές εμφανίσεις και ομάδες να ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο τη θέση τους στο ταξίδι προς την κορυφή. Είδαμε βέβαια και κάποιες άλλες να μην στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να κινδυνεύουν να αποκλειστούν ή τελικά να το κάνουν και μάλιστα με επικό τρόπο.

Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ιαπωνία και Αυστραλία δείχνουν αυτή τη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση από τις αντιπάλους τους. Εν αντιθέσει με τις Αγγλίδες και τις Σουηδέζες που έχασαν πόντους στην κατάταξη των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Συγχαρητήρια θα πρέπει να πούμε σε αυτό το σημείο στην Κολομβία η οποία με το αγωνιστικό της τσαγανό έχει καταφέρει στιγμής να φέρει το γυναικείο της ποδόσφαιρο σε περίοπτη θέση στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ισπανία – Ολλανδία

Αμφότερες αποτελούν δύο από τα πιο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Οι εμφανίσεις τους στα πρώτα νοκ άουτ τους προσέφεραν την έξτρα αυτοπεποίθηση που χρειάζεται σε αυτό το σημείο ώστε να προχωρήσουν. Όμως πλέον η μια από τις δύο θα κληθεί να βάλει τα όνειρα της στις βαλίτσες της και να γυρίσει στα πάτρια εδάφη της.

Ιαπωνία – Σουηδία 

Εδώ οι συσχετισμοί δεν είναι απόλυτα μοιρασμένοι. Οι Γιαπωνέζες έρχονται με ορμή έτοιμες να διασπάσουν τη συμπαγή άμυνα στην Σουηδέζων, οι οποίες θα μπορούσαν πολύ εύκολα να είναι και εκτός διοργάνωσης αυτή τη στιγμή.

Αυστραλία – Γαλλία

“Ματίλντας” εναντίον “μπλε” σε έναν αγώνα που αναμένεται να αποτελέσει “μητέρα των μαχών” όπως και το πρώτο ματς που αναφερθήκαμε. Οι κοπέλες από τη “χώρα των καγκουρό” που μέχρι στιγμής πορεύονται με τη Σαμ Κερ να έχει ισχνή συμμετοχή στη μέχρι τώρα πορεία τους. Από την άλλη οι Γαλλίδες έχουν φτάσει ως εδώ με δύο αγώνες για τους οποίους μόχθησαν για να κερδίσουν και δύο ακόμα για τους οποίους δεν κουράστηκαν και τόσο. Μένει να δούμε βέβαια πως θα ανταπεξέλθουν εδώ που το “εμπόδιο” “ψηλώνει” ακόμα περισσότερο.

Αγγλία – Κολομβία 

Πρόκειται ίσως για την αναμέτρηση με το μεγαλύτερο χάσμα ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να είναι αδιαμφισβήτητη η πρόκριση του φαβορί. Διότι οι Αγγλίδες έδειξαν απέναντι στη Νιγηρία ότι αν φτάσουν σε καταστάσεις υψηλής πίεσης δεν λειτουργούν με τρόπο που να διατρανώνει την κυριαρχία τους. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει στη συνάντηση η απουσία λόγω τιμωρίας της MVP μέχρι σήμερα του συνόλου της Σαρίνα Βίγκμαν, Λορίν Τζέιμς.

Βλέπετε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα διήμερο συναρπαστικών αναμετρήσεων στις οποίες το αποτέλεσμα δεν θεωρείται προδιαγεγραμμένο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ