Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Πρώτο τρίποντο στη σεζόν με τον Στέρλινγκ οδηγό!

Η Τσέλσι αντιμετώπισε το βράδυ της Παρασκευής (25/08) τη Λούτον Tάουν και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς της σεζόν, με τον Στέρλινγκ να την οδηγεί σε μια άνετη επικράτηση με 3-0.

Με δύο γκολ και μία ασίστ για το πρώτο γκολ του Τζάκσον στην Premier League, ο Στέρλινγκ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της Τσέλσι στην αναμέτρηση με τη Λούτον.

Στο 17′ και μετά από εξαιρετική ατομική του ενέργεια, ο Άγγλος πλάσαρε τον Καμίνσκι για να κάνει το 1-0, ενώ στο 68′ δεχόμενος το εξαιρετικό γύρισμα του Γκουστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και το προβάδισμα δύο τερμάτων. Τέλος, ο Στέρλινγκ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 75′ γύρισε υπέροχα τη μπάλα στην περιοχή, με τον Τζάκσον αν είναι αποδέκτης και να κάνει το 3-0 πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Τσέλσι στη φετινή σεζόν, μετά από μία ισοπαλία κόντρα στη Λίβερπουλ και μία ήττα απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Από την άλλη, η Λούτον δέχτηκε ακόμη μια ήττα μετά από αυτή κόντρα στη Μπράιτον και βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, με παιχνίδι όμως λιγότερο.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Σάντσεθ, Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Κόλγουιλ, Γκουστό, Φερνάντες, Καϊσέδο, Τσίλγουελ (86′ Μάατσεν), Στέρλινγκ (90′ Μπέρστοου), Γκάλαχερ, Τζάκσον (83′ Ουγκοτσούκου)

Λούτον (Ρόμπ Έντουαρντς): Καμίνσκι, Μπούρκε (77′ Άντερσεν), Λόκιερ, Μπελ, Καμπορέ (70′ Ντάουτι), Μπάρκλεϊ (77′ Πέλι), Νακάμπα, Τσονγκ (77′ Ογκμπένε), Τζάιλς, Μόρις, Αντεμπάγιο (70′ Μπράουν)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ