Free Porn
xbporn
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΠΑΣ Λευκοχωρίου: Επέστρεψε και έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον κόσμο του

Με μια διασκεδαστική παραδοσιακή ελληνική βραδιά υποδέχθηκε τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Λευκοχωρίου που επέλεξε να δώσει μια ευχάριστη χροιά στην επάνοδο της προσπαθώντας να προσθέσει κόσμο στο πλευρό του.

Όπως είχαμε πει και στο κείμενο με το οποίο γινόταν γνωστή από μέρους η επανασύσταση του ΠΑΣ Λευκοχωρίου, η ομάδα έλλειπε από την ποδοσφαιρική πραγματικότητα της περιοχής της για σχεδόν μια δεκαετία. Για αυτό και τώρα που επέστρεψε πέρα από όλες τις άλλες δραστηριότητες της έχει ρίξει το βάρος της και στην προσέλκυση παλαιών και νέων φιλάθλων προκειμένου η ομάδα να δημιουργήσει μια μια νέα και ευρύτερη φίλαθλη βάση η οποία θα σταθεί δίπλα της και θα αποτελέσει την ώθηση που χρειάζεται αυτή για να πορευθεί το επόμενο διάστημα.  Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα κινείται και η διοργάνωση, το περασμένο Σάββατο, μιας παραδοσιακής μουσικής βραδιάς που έλαβε χώρα στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου της περιοχής και έτυχε αθρόας προελεύσεως με αποτέλεσμα η ομάδα να προχωρήσει σε ευχαριστήρια ανακοίνωση για αυτή.

Η ανακοίνωση:

Ευχαριστήρια ανακοίνωση !

Μετά από 9 χρόνια ο Π.Α.Σ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ επέστρεψε και με την βοήθεια των συγχωριανών μας διεξήχθει χθες ο χορός της ομάδας μας .Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική ,συγκλονιστική και πραγματικά “αγχωτική” για εμάς ,αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία με βάση παλιότερων εκδηλώσεων στο χωριό μας .

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για την πολύ μεγάλη βοήθεια που μας παρείχαν (θα επανέλθουμε σύντομα ώστε να τους ευχαριστήσουμε έναν έναν) και τα υπέροχα δώρα που μας έδωσαν .

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Ποντίων Λαγκαδά και Περιχώρων όπως επίσης και τον Σύλλογο Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας για την υπέροχη βραδιά που περάσαμε.

Ευχαριστούμε τους μουσικούς :Παπαδήμο Χρήστο, Γεροντίδη Θοδωρή, Μπέστα Αντώνη, όπως επίσης και τα δικά μας παιδιά τον Μπάμπη Καραπαναγιωτίδη και τον Σταύρο Ασλανίδη που μαζί με την ορχήστρα τους βοήθησαν στην μαγική βραδιά .

Την ταβέρνα Μορφούλα για το πεντανόστιμο μενού!Τα δικά μας παιδιά που εδώ και μια εβδομάδα σε καθημερινή βάση ήταν παρών για να εχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Στεφανίων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελανθίου και το Κτήμα Λίκνο για τα τραπέζια και τις καρέκλες που μας παρείχαν.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο κ.Γεώργιο Ξενιτίδη που μας τίμησε με την παρουσία του όπως επίσης και την κυρία Νίκη Ανδρεάδου την υποψία Δήμαρχο Λαγκαδά.

Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς !συγχωριανούς και μη που με την παρουσία σας μας δώσατε δύναμη ,κουράγιο για τον αγώνα που κάνουμε!

Υ.Γ. 1 Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Συγχωριανούς μας που κάνουν τον δικό τους αγώνα στις εκλογές που έρχονται :Την κυρία Χρύσα Γρανουζη -Γεωργιάδου Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Κ.Μακεδονίας και τον Δημήτρη Κώτελη Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δ.Ε. Λαχανά.

Υ.Γ. 2 Όσοι δεν έχουν παραλάβει τα δώρα τους αύριο θα υπάρξει αναλυτική λίστα ,για οποιαδήποτε πληροφορία επικοίνωνηστε μαζί μας!

Δείτε ακόμη:

ΠΑΣ Λευκοχωρίου: Επέστρεψε και το ‘χει ρίξει στη δουλειά

Ιστορική επιστροφή του Π.Α.Σ Λευκοχωρίου στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ