Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Η πρωτοπορία της Τότεναμ, το δυσεπίλυτο πρόβλημα Λίβερπουλ, ο προβληματικός ηρωισμός του ΜακΤόμινει και το ντέρμπι κορυφής που μόνο τέτοιο δεν ήταν περικλείουν άψογα ως τίτλοι όσα συνέβησαν στην 8η αγωνιστική της Premier League.

Πριν απ’ όλα οφείλουμε να σταθούμε στην πανέμορφη πρωτοβουλία του Αλφόνς Αρεολά να φορέσει ακουστικά μείωσης θορύβου όπως το παιδάκι που τον συνόδευε και τα φορούσε λόγω προβλήματος του που προκύπτει από τον αυτισμό τον οποίο πάσχει. Έπειτα, δεν μπορεί κάποιος να μη σταθεί στο ιστορικό σερί (6 νίκες – 2 ισοπαλίες) της Τότεναμ τη φετινή χρονιά, το οποίο μπαίνει κάτω μόνο από το 8/8 του φθινοπώρου του 1961. Συνεχίζοντας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην πρώτη δυάδα νικών της Τσέλσι μετά τον Μάρτιο που προήλθε όχι από την καταιγιστική της απόδοση συνολικά, αλλά χάρη σε έναν ποδοσφαιριστή. Για να πάμε μετά στα βόρεια και το “Goodison Park” όπου η Έβερτον πήρε την νίκη με τέρματα από τον πρώτο σκόρερ της φέτος, την πιο περίεργη μεταγραφή της ιστορίας της και ένα παιδί που δεν είχε ξαναγευτεί τη χαρά του γκολ στην κορυφαία κατηγορία της πατρίδας του. Τίποτα, βέβαια δεν τελείωσε και τώρα κάνουμε “βουτιά” στον αγγλικό νότο και το Μπράιτον όπου η ομάδα με τη μεγαλύτερη ευκολία στο σκοράρισμα (24 αγώνες σερί με τουλάχιστον ένα τέρμα), η Μπράιτον, συνάντησε τη Λίβερπουλ του Μοχάμεντ Σαλάχ που παραδοσιακά περνά καλά στο περίφημο αγγλικό θέρετρο έχοντας καταγράψει 9 γκολ σε 7 αγώνες. Και τώρα δέστε τις ζώνες σας. Επιστρέφουμε στην πρωτεύουσα. Εκεί όπου ο Τζαρόντ Μπόουεν δεν έβαλε την “υπογραφή” του στο συναπάντημα με τις “καρακάξες” όπως αντίθετα έκανε στο συμβόλαιο που του πρόσφεραν τα σφυριά έως το 2030. Και τώρα πάμε στην εμφάνιση του ανίκητου Σαλιμπά που ούτε έφαγε ντρίμπλα ούτε υπέπεσε σε φάουλ κρατώντας τον Χάαλαντ στο 0.00 xGoals την ίδια στην επίθεση κατέγραψε 97% ευστοχία στις πάσες. Για να βάλουμε τελεία αναφερόμενοι στη συνολική προσπάθεια της Άρσεναλ που οδήγησε σε νίκη 3.195 ημέρες μετά την τελευταία φορά που το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο για τους “gunners” με γκολ του σημερινού προπονητή τους, Μικέλ Αρτέτα, στο 87ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα:

Λούτον – Τότεναμ 0-1

Είναι δυνατόν να έχεις δύο τεράστιες ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, 12 σουτ και 79% κατοχή στο ημίχρονο και παρά ταύτα να κερδίζεις δύσκολα μια ομάδα από την οποία διαφέρεις τόσο πολύ όσο φάνηκε σε ποιότητα; Ναι, είναι. Όταν είσαι η Τότεναμ. Ακόμα και η φετινή έκδοση των “σπιρουνιών” δείχνει να μην έχει απαλλαγεί από το προϋπάρχον dna της και από το πρόβλημα στη θέση του κεντρικού επιθετικού το οποίο σε μεγάλο βαθμό φάνηκε να λύνει με την χημεία που έχουν βρει ανάμεσα τους Μάντισον και Σον. Για αυτό και δεν μπόρεσε να καταβάλει την πάντα αξιόμαχη Λούτον που στις λεπτομέρειες και χάρη και στη δική της απροσεξία έχασε εν τέλει το βαθμό της ισοπαλίας που βέβαια δεν δικαιούταν βάση εικόνας. Το τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Μίκι Φαν Ντε Βεν στο 52′. Το συγκεκριμένο ήταν το πρώτο τέρμα της καριέρας του στην Premier League. Σημαντική υπήρξε επίσης και η κόκκινη κάρτα του Μπισούμα στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου.

Φούλαμ – Σέφιλντ Γιουν. 3-1

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση στιγματίστηκε πέραν πάσης αμφιβολίας από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κρις Μπάσαμ, ο οποίος έσπασε τον αστράγαλο του. Εξέλιξη που υποχρέωσε τον διαιτητή να υποδείξει 14 λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος. Τα 59 λεπτά του οποίου κύλησαν με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν. Όπως συνέβη και στο δεύτερο μισό όπου ήταν και το διάστημα που διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Τα τέρματα των “cottagers” που στο τέλος είδαν τις 20 τελικές τους να αποδίδουν “καρπούς”, πέτυχαν οι Ντε Κόρδοβα Ριντ στο 53′, Ποτέριγχαμ με αυτογκόλ μετά από “καραμπόλα” στο 76′ και ο Γουίλιαν στο 90+2′. Ενώ για τις “λεπίδες” είχε ισοφαρίσει πρόσκαιρα ο Άντονι Ρόμπινσον με ένα ακόμα αυτογκόλ στο 68′. Καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα βασισμένοι στις δικές τους δυνάμεις.

Μπέρνλι – Τσέλσι 1-4

Σίγουρα το σκορ και η έκταση που αυτό πήρε μπορεί να διαστρεβλώσουν την εντύπωση που δημιουργείται σε κάποιον που δεν είδε το παιχνίδι για το πώς κύλησε αυτό. Αρκεί βέβαια να δει κάποιος τα στιγμιότυπα που καταδεικνύουν το πόσο κυνική είναι η Μπέρνλι που στην πρώτη ευκαιρία βρήκε γκολ με τον Γουίλσον Οντομπέρτ στο 15′ να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα και και να γίνεται ο νεότερος σκόρερ της ομάδας σε ηλικία 18 ετών και κάτι. Για να σταθεί στη συνέχεια στο ποσό επιδραστικός είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ στη φετινή έκδοση της Τσέλσι. Αφού από τον Αγγλο “winger” προέκυψαν το αυτογκόλ της ισοφάρισης από τον Αλ Νταχίλ στο 42′, το πέναλτι που έστειλε στα δίχτυα ο Πάλμερ στο 50′ και το γκολ του Τζάκσον στο 74′. Επιπρόσθετα, πέτυχε και ο ίδιος ένα τέρμα στο 65′ φτάνοντας έτσι την κυριαρχία του στο “Turf Moor” στον απόλυτο βαθμό.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1

Είναι πραγματικά ανεκτίμητο να καταφέρνεις να εκστασιάεις θρυλικά γήπεδα όπως το “Old Trafford”. Όπως κατάφερε να κάνει ο Σκοτ ΜακΤόμινει με τα δύο τέρματα του στο τελευταίο κομμάτι της συνάντησης. Το ζήτημα εντοπίζεται όμως στο γεγονός πως μια τέτοια στιγμή έπρεπε να προκύψει απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Μπρέντφορντ. Βέβαια η επική ανατροπή που πέτυχε ο Σκωτσέζος δεν χάνει καθόλου από τη φήμη της λόγω του αντιπάλου. Γιατί συνέβη με τον ίδιο να βρίσκεται μόλις 10 λεπτά στο γήπεδο και την ομάδα του πριν να “απουσιάζει” από το γήπεδο μη μπορώντας να δημιουργήσει κινδύνους για την άμυνα των φιλοξενούμενων που “κρατούσαν” σφιχτά για 61 λεπτά τους τρεις βαθμούς μετά το τέρμα του Γένσεν στο 26′. Κλείνοντας να πούμε ότι τα γκολ της Γιουνάιτεντ ήρθαν στο 90+3′ και το 90+7′ με χαμένη ευκαιρία ενδιάμεσα από τον Άντονι Μαρσιάλ.

Έβερτον – Μπόρνμουθ 3-0

Προ εβδομάδων είχαμε ανακηρύξει την Έβερτον ως τη “χειρότερη ομάδα της σεζόν” μέχρι εκείνη τη στιγμή. Διότι αν και σε όλους τους αγώνες της είχε πλειάδα ευκαιριών δεν κατάφερνε συχνά να πετύχει τα τέρματα που της αξίζουν χάνοντας και τους ανάλογους βαθμούς. Ενάντια στη Μπόρνμουθ μαλαταύτα ο πολύ “γλυκός” ενενηντάλεπτος μονόλογος των “ζαχαρωτών” τους έδωσε ότι εκείνα απαιτούσαν από το ματς και μάλιστα με άνεση. Όπως θα έπρεπε να τους συμβεί τόσες και τόσες φορές τη φετινή σεζόν. Όσον αφορά τώρα τα γκολ της συνάντησης, αυτά επετεύχθησαν από τον Τζέιμς Γκάρνερ στο 8′, τον Τζακ Χάρισον στο 37′ και τον Αμπντουλαγί Ντουκουρέ στο 60′.

Κρ. Πάλας – Ν. Φόρεστ 0-0

Το συναπάντημα των “μικρομεσαίων” στο “Selhurst Park” θα μπορούσε, όπως τα περισσότερα παιχνίδια του κορυφαίου πρωταθλήματος, να έχει τουλάχιστον ένα γκολ είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά. Όμως ο Τζόνστον από τη μια και ο Τέρνερ από την άλλη χάρη στην τύχη του ο ένας και πολύ περισσότερο στην ικανότητα του ο άλλος δεν δέχθηκαν κάποιο τέρμα.

Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-2

Photo credits: Liverpool FC (IG account)

Είναι εξαιρετικά σύνηθες να βλέπουμε ομάδες να κυριαρχούν η καθεμία σε ένα από τα δύο ημίχρονα ενός αγώνα και αυτό να καθορίζει την τελική του έκβαση στο “AMEX Stadium” παρά ταύτα δεν συνέβη αυτό. Αφού για όποιον παρακολούθησε την αναμέτρηση ήταν εμφανές πως αυτή μοιράστηκε περισσότερο σε τεταρτημόρια. Κι αυτό συμπεραίνεται αρχικά από το γκολ του Αντίγκρα στο 20′ που προέκυψε από λάθος τοποθέτηση της “κόκκινης” μεσοαμυντικής γραμμής και του Άλισον και συνδυάστηκε με σημαίνουσες ευκαιρίες πριν και μετά από αυτή. Έπειτα συναινούν τα δύο γκολ του Μο Σαλάχ στο 40′ και το 45+1′. Για να έρθουν το δοκάρι του Γκράβενμπερχ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και η ισοφάριση του “captain” Λουίς Ντανκ στο 78ο λεπτό και να διατρανώσουν τα παραπάνω στερώντας παράλληλα την ευκαιρία από τις δύο μονομάχους να πλησιάσουν περαιτέρω την κορυφή.

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 2-2

Το συγκεκριμένο ματς ήταν ότι πιο αντιπροσωπευτικό προέκυψε αυτή την αγωνιστική σε σχέση με το πώς σκέφτεται ένας ποδοσφαιρόφιλος τι εστί Premier League. Είχε πολλά γκολ, μια ανατροπή, ισοφάριση και προσπάθεια στο 90′ για ανατροπή της ανατροπής. Πάμε όμως να δούμε τα πρόσωπα γύρω από αυτές τις εξελίξεις ξεκινώντας από την αρχή, η οποία αδιαμφισβήτητα ανήκε στη Γουέστ Χαμ που εκμεταλλευόμενη την έφεση της στις αντεπιθέσεις και μια λάθος εκτίμηση του Πόουπ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο 8′ με τον Σούτσεκ να αξιοποιεί την ασίστ που του έβγαλε μετά από μια πολύ όμορφη προσπάθεια ο Έμερσον. Για να προχωρήσουμε αργότερα στα επόμενα λεπτά όπου η πρωτοβουλία πέρασε στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Νιούκαστλ χωρίς αποτέλεσμα σε πρώτο χρόνο αλλά με επιβράβευση τα δύο τέρματα του Αλεξάντερ Ίσακ σε διάστημα πέντε λεπτών (57′, 62′). Για να κλείσει η αναμέτρηση με την πρώτη φορά που βρήκε δίχτυα και ο Μοχάμεντ Κούντους στο 88′ και με μια ευκαιρία του Μπόουεν με τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτών να καθορίσει μια ακόμα αγωνιστική υποχρέωση των “σφυριών”.

Γουλβς – Άστον Βίλα 1-1

Στο “Molineaux” συναντήθηκαν δύο ομάδες μετά από δύο τεράστιες νίκες είτε σε έκταση είτε σε σημασία. Με τον παράγοντα αυτό να μεγαλώνει σημαντικά το ενδιαφέρον για τη μεταξύ τους συνάντηση, της οποίας η “μοίρα”, όπως θα δούμε παρακάτω, ορίστηκε από την ικανότητα των τερματοφυλάκων και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από την τύχη. Καθότι και οι μεν και οι δε έφτασαν πάμπολλες φορές μόλις λίγα εκατοστά μακριά από την επίτευξη ενός τέρματος. Στιγμή που ήρθε για πρώτη φορά στο 53′ από μια ακόμα κούρσα του Νέτο που πέρασε αυτή τη φορά τον Πάου Τόρες και σέρβιρε το γκολ στον Χουάνγκ που νίκησε τον Μαρτίνεζ με προβολή. Η “λύκοι” βέβαια δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη χαρά τους για πολύ. Αφού ο Πάου Τόρες που δύο λεπτά νωρίτερα είχε νικηθεί εύκολα από τον αντίπαλο του, απάντησε με δική του εκτεταμένη προβολή στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Πορτογάλου πορτιέρε. Γωνία που δέχθηκε αφόρητη πίεση στα επόμενα λεπτά χωρίς όμως να ξαναπληγεί. Όπως παραλίγο να γίνει με τη δεξιά του γωνία στην τελευταία φάση του αγώνα που έμεινε, ευτυχώς για εκείνον, αλώβητη με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Τα ίδια περίπου πέρασε και ο ομόλογος του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ που είδε αρκετές μπάλες να περνούν δίπλα από τα δοκάρια του και κυρίως τον Νέλσον Σεμέδο να αστοχεί ολομόναχος μπροστά του έχοντας πριν “κοροϊδέψει” ολόκληρη την άμυνα του. Τέλος, δεν επηρέασε την αναμέτρηση η κόκκινη κάρτα του Λεμινά στο 90+4′.

Άρσεναλ – Μαν. Σίτι 1-0

Photo credits: Arsenal FC (Facebook account)

Ήταν το πολυαναμενόμενο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου. Όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Χαρακτηρισμός που σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώθηκε στο χορτάρι. Εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε πως έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης χωρίς τον Ρόδρι στη σύνθεση της και η Άρσεναλ επίσης δυσκολεύεται χωρίς τον Σάκα. Ενδείξεις που με μεγάλη ευκολία μπορούν να γίνουν αποδείξεις για το γεγονός πως οι προσπάθειες των δύο ομάδων μετά βίας ξεπέρασαν σε αξία το 1xGoal. Για την ιστορία το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε από το στήθος του Νέιθαν Άκε που έστειλε στα δίχτυα το σουτ του Γκαμπριέλ Μαρτινέλι στο 86′.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τότεναμ 20


2. Άρσεναλ 20

3. Μαν. Σίτι 18

4. Λίβερπουλ 17


5. Άστον Βίλα 16

6. Μπράιτον 16


7. Γουέστ Χαμ 14


8. Νιούκαστλ 13

9. Κρίσταλ Πάλας 12

10. Μαν. Γιουνάιτεντ 12

11. Τσέλσι 11

12. Φούλαμ 11

13. Ν. Φόρεστ 9

14. Γουλβς 8

15. Μπρέντφορντ 7

16. Έβερτον 7

17. Λούτον 4


18. Μπέρνλι 4

19. Μπόρνμουθ 3

20. Σέφιλντ Γιουν. 1


Μπράιτον – Λίβερπουλ: Οι καλύτερες στιγμές

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Οι καλύτερες στιγμές

Δείτε ακόμη: 

Premier League: Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Νιούκαστλ: Σαν να μην έφυγε ποτέ από τ’ “αστέρια”

Τζακ Χάρισον: Μια μεταγραφή που δεν έχει προηγούμενο

Premier League: Η ομάδα της εβδομάδας σύμφωνα με τη “Mirror”

Premier League: Οι υποψήφιοι των βραβείων του μήνα Σεπτεμβρίου

Premier League: Οι “άρχοντες” κάθε στατιστικής κατηγορίας

Τζέιμς Γουόρντ Πράουζ: Ο καλύτερος Άγγλος μέσος μετά τον Τζουντ Μπέλιγχαμ

Νιούκαστλ: ”Έδεσε” τον Γκιμαράες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αβέβαιο το μέλλον του Τεν Χαγκ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ