Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τζέιμς Γουόρντ Πράουζ: Ο καλύτερος Άγγλος μέσος μετά τον Τζουντ Μπέλιγχαμ

Δεν τρελαθήκαμε. Ούτε αναφερόμαστε σε κάτι πάγιο. Αλλά η συνεχής συνεχής μεταβλητότητα που διέπει το ποδόσφαιρο τα έχει φέρει έτσι που ο Τζέιμς Γουόρντ Πράουζ είναι αυτή τη στιγμή (βάσει αριθμών) ο καλύτερος Άγγλος μέσος που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα ευρωπαϊκά γήπεδα μετά το “παιδί θαύμα” του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αν ένα πράγμα είναι αδιαμφισβήτητο αυτή την περίοδο στο ποδόσφαιρο της “γηραιάς ηπείρου”, αυτό είναι ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κρατά “σφιχτά” τα σκήπτρα σε κατηγορίες όπως ο “καλύτερος ποδοσφαιριστής”, ο “καλύτερος μέσος” και η “καλύτερη μεταγραφή” στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Για αυτό και ο Τζέιμς Γουόρντ Πράουζ έρχεται όχι να διεκδικήσει την πρωτιά από τον νεαρό συμπατριώτη μάλιστα, αλλά για να γίνει ο πρώτος απ’ τους άλλους και μάλιστα “by far”.

Αφού έχει 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και 2 γκολ την ώρα που παίκτες όπως ο Ράις, ο Τομόρι και ο Λόφτους Τσικ που για διάφορους λόγους παρουσιάζουν μεγαλύτερη προοπτική από τον 29χρονο συνάδελφο τους, έχουν καταφέρει να καταγράψουν το φτωχό μέχρι στιγμής απολογισμό του ενός γκολ ή της μιας ασίστ.

Κάπως έτσι, ο μέχρι πρότινος αρχηγός και παντοτινός θρύλος της Σαουθάμπτον διάγει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του όντας στην πιο ώριμη περίοδο ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Δείτε ακόμη:

Γουέστ Χαμ: Τριπλό χτύπημα για τα “σφυριά” που μέχρι τώρα είχαν σιγήσει

Γκαμπριέλ Ζεσούς: Δε σταματάει να σκοράρει στο Champions League

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ