Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στους πάγκους για τον Τάσο Θεοδωρίδη!

Επιστροφή στους πάγκους για τον φιλόδοξο προπονητή Τάσο Θεοδωρίδη! Ο Χαλκιδικιωτης τεχνικός ανέλαβε και πάλι την Θύελλα Κρήνης. Παρακατω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το αφιέρωμα που είχε γίνει από τον Κωνσταντίνο Μαστραντώνη για τον έμπειρο τεχνικό!

https://athlitikoskosmos.gr/2023/06/18/tasos-theodoridis-ena-diamanti-gia-to-podosfairo-tis-chalkidikis/

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την Αναγέννηση Τριγλιας ,που συνοδεύτηκε και με πρωτάθλημα, την προηγούμενη σεζόν  βρέθηκε το καλοκαίρι μυστηριωδώς χωρίς ομάδα. Κάποια ανεπιτυχη αποτελέσματα οδήγησαν την ομάδα της Κρήνης στην πρόσληψη του.  Ο ίδιος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια αφού είχε διατελέσει ξανά τεχνικός της συγκεκριμένης ομάδας. Η επιστροφή του συνδυάστηκε με ευρεία νίκη (5-0) απέναντι στην σκληρή ομάδα της Συκιάς!

Προφανώς είναι ακόμη μικρό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, ωστόσο ήδη έχει περάσει στους παίκτες πολλά στοιχεία της δικής του φιλοσοφίας. Με κάποιες ποιοτικές ενισχύσεις στο μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα εκπληρώσει τον στόχο που έχει τεθεί! Μέρα με την μέρα οι παίκτες του θα εξοικειώνονται περισσότερο με το δικό του στυλ και όλα θα κυλάνε “ρολόι”. Τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν στον αγωνιστικό χώρο, όπου είναι ο καλύτερος κριτής για κάθε προπονητή και κάθε ποδοσφαιριστή!

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ