Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Θύμωσαν τα «ζαχαρωτά»

Πριν ένα μήνα τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών και βρέθηκε να κινδυνεύει με υποβιβασμό, ένα μήνα μετά έχει υπερκαλύψει την ποινή κάνοντας ένα εκπληκτικό 4/4 και πλέον νιώθει πιο άνετα… καθώς βρίσκεται στην 16η θέση και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

 

Η Έβερτον μετά το «διπλό» επί της Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1) και τις δύο κολλητές εντός έδρας νίκες κόντρα σε Νιούκαστλ (3-0) και Τσέλσι (2-0), πανηγύρισε πριν λίγη ώρα την 4η συνεχόμενη νίκη της στην Premier League απέναντι στην Μπέρνλι (0-2) και μάλιστα για τέταρτη συνεχόμενη φορά χωρίς να δεχτεί γκολ!

 

Το λάθος του τερματοφύλακα της Μπέρνλι στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, Τζέιμς Τράφορντ, εκμεταλλεύτηκε ο Αμαντού Ονάνα και έκανε το 0-1, ενώ έξι λεπτά αργότερα (25′) ο Μάικλ Κιν ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν τα «ζαχαρωτά», χάνοντας ευκαιρίες και βλέποντας τον Σάντερ Μπέργκε στο 80′ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στην πιο μεγάλη ευκαιρία τους να μειώσουν, ωστόσο το 0-2 διατηρήθηκε έως το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή, Άντονι Τέιλορ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ