Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Συνέχισε με νίκες η Κ19 του Άρη, κέρδισε (και) τη Λαμία με σκορ 5-0

Η Κ19 του Άρη, πέτυχε μία ακόμη νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης και 6 από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Τόλη Τερζή επικράτησε με 5-0 τη Λαμία στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης».


 

Πολύ καλό παιχνίδι κατά διαστήματα από τους «κιτρινόμαυρους» που ξεκίνησαν το παιχνίδι με διάθεση να τρέξουν τον αντίπαλό τους. Στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη φάση, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Άρη πάτησαν γκάζι και χάρη στα γκολ των Παναγίδη(30′), Χατζηιωάννου(32′) και Χρυσόπουλου(42′) πήραν εμφανές προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε και πάλι με τους παίκτες του Άρη να έχουν την κατοχή, να δημιουργούν ευκαιρίες και να πετυχαίνουν δύο ακόμη τέρματα κλειδώνοντας και τη νίκη της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, στο 49′ ο Τσέρα με δυνατό σουτ έκανε το 4-0 και στο 90+1′ ο Ηλίας Σγουρός που πέρασε ως αλλαγή νωρίτερα, έγραψε το τελικό 5-0 για τον Άρη. Πέρα από 1-2 φάσεις όπου εξουδετερώθηκαν, η Λαμία δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Άρη και έτσι για ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε χωρίς να σκοράρει κάποιο τέρμα και τους βρίσκει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 6 βαθμούς.

Η εντεκάδα του Άρη 

Άρης(Τερζής): Αβραμίδης, Ασλανίδης, Χρυσόπουλος, Μαρμαρίδης, Τσαπακίδης, Σγουρός Ρ, παναγίδης, Πάγιος, Τσέρα, Τσιπούρας, Χατζηιωάνου

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ