Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άρης-Ολυμπιακός 2-1: Του πήρε το αήττητο με ανατροπή

Ο εξαιρετικός Άρης νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακός και του έκοψε τον δρόμο προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του μιλούσαν ανοιχτά για το αήττητο, αλλά αυτό χάθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο μεταμορφωμένος Άρης νίκησε τον Ολυμπιακό και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, βρήκε το γκολ με τον Ελ Αραμπί (σ.σ. είχε να σκοράρει 10 ματς) στο 13′ μετά από σέντρα του Λαλά από δεξιά και τραγική εκτίμηση του Κουέστα, με τον Μαροκινό στο δεύτερο δοκάρι να γράφει το 0-1.

Οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν με τον Καμαρά στο 52′ όταν βρέθηκε φάτσα με τον Βατσλίκ και τον νίκησε με γεμάτο σουτ και έκαναν την ολική ανατροπή στο 79΄με τον Γκάμα να γράφει το 2-1 με απευθείας φάουλ στη γωνιά του Βατσλίκ που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη του Άρη μετά από 24 παιχνίδια που δεν τον είχε νικήσει.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Άρης-Ολυμπιακός 2-1

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Σκόρερ: 13′ Ελ Αραμπί, 52′ Καμαρά, 79′ Γκάμα

Κίτρινες: 24′ Λαλά, 35′ Καρβάλιο, 90+5 Κουέστα

Συνθέσεις:

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σάκιτς, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (90+2 Χαΐνοβιτς), Μαντσίνι (70 Πάλαμ), Εντιαγέ (70′ Γκάμα), Ιτούρμπε (85′ Μπεναλουάν), Καμαρα (85′ Ντουκουρέ)

Ολυμπιακός  (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (83′ Βρουσάι), Σισέ, Μπα, Κίτσος (83′ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (83′ Φαντιγκά), Ροντρίγκες (66′ Βαλμπουενά), Καρβάλιο (42′ Μ. Καμαρά), Μασούρας, Ελ Αραμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ