Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κοντά σε ομάδα της Premier League ο Ντιέγκο Κόστα

Ένα βήμα πριν την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα μοιάζει να είναι ο Ντιέγκο Κόστα. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Βραζιλιάνος φορ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Γουλβς.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Premier League είναι ο Ντιέγκο Κόστα. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε επιθετικός των Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τους Γουλβς. Η ομάδα του Γουλβερχάμπτον είδε τον Σάσα Κάλαϊτζιτς να αποχωρεί λόγω σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστού).Επομένως, αναγκάστηκε να βγει στην αγορά των ελεύθερων.

Ο Ντιέγκο Κόστα κυκλοφορεί ως ελεύθερος εδώ και καιρό. Δημοσιεύματα μέσα στο καλοκαίρι τον ήθελαν να είναι κοντά στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι Ισπανοί ωστόσο δεν έκαναν ποτέ κίνηση και γι’ αυτόν τον λόγο φτάσαμε έως εδώ. Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, λοιπόν, ο 33χρονος φορ τα έχει βρει σε όλα με τους Γουλβς και είναι έτοιμος να μεταβεί στην Αγγλία για τις απαραίτητες εξετάσεις και τις υπογραφές.

Έπειτα από μόλις ένα χρόνο στα βραζιλιάνικα γήπεδα με την φανέλα της Ατλέτικο Μινέϊρο, ο Ντιέγκο Κόστα επιστρέφει στην Ευρώπη. Με την βραζιλιάνικη ομάδα κατέγραψε 15 συμμετοχές σκοράροντας 4 γκολ. Η Premier League είναι ένα γνώριμο πρωτάθλημα για τον ίδιο, αφού έμεινε για τρία χρόνια (2014-2017) αγωνιζόμενος για την Τσέλσι. Με τους «μπλε» του Λονδίνου είχε 59 γκολ σε 120 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρ’ όλα αυτά, τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρώπη τις έχει καταγράψει με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί όπου σε σύνολο 216 συμμετοχών κατάφερε να σημειώσει 83 τέρματα. Αναμφίβολα, η εμπειρία ενός τέτοιου παίκτη θα βοηθήσει τους «λύκους» να βρουν τη λύση στο πρόβλημα σκοραρίσματος που έχουν στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς. Ωστόσο, αφενός οι συχνοί τραυματισμοί που τον έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν και αφετέρου η απουσία του από το κορυφαίο επίπεδο, εγείρουν ερωτήματα για την αγωνιστική του κατάσταση. Καθρέπτης όλων, το γήπεδο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ