Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι κάτι που εύκολα το καταλαβαίνει κανείς, αρκεί να τον δει να παίζει. Επόμενο, λοιπόν, είναι να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι έχουν στόχο την ανανέωση της μεσαίας τους γραμμής. Εκεί που κάνουν κουμάντο οι Κρος, Μόντριτς και μέχρι πρότινος ο Καζεμίρο. Επομένως, μετά τους Καμαβινγκά και Τσουαμενί, δύο νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι «μερένχες» έχουν βάλει στο μάτι και τον Μπέλιγχαμ. Θέλοντας έτσι να χτίσουν μια νέα δυνατή τριάδα στην μεσαία τους γραμμή.

Ο 19χρονος Άγγλος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής την φετινή χρονιά. Είναι πρωταγωνιστής σε μια ομάδα όπως η Ντόρτμουντ που ναι μεν δεν κάνει πρωταθλητισμό, αλλά αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Ως εκ τούτου, δείχνει ότι έχει τα εχέγγυα να πετύχει και στην Ρεάλ.

Σύμφωνα με την Marca, η ομάδα της Μαδρίτης έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την πλευρά της Ντόρτμουντ, με φόντο το ερχόμενο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, μοιάζει έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 100.000.000 ευρώ για να ικανοποιήσει της υψηλές απαιτήσεις των Βεστφαλών και να τον κάνει δικό της. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο  στάδιο και με την πλευρά του παίκτη που βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Ρεάλ.

Ο Μπέλιγχαμ ρίσκαρε τα πάντα αφήνοντας πίσω του την Premier League. Και αυτό διότι, έφυγε για να γίνει ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα που διευκολύνει την ενσωμάτωση νέων στην δυναμική της πρώτης ομάδας. Επιπλέον, γνωρίζει να ανοίγει την πόρτα της εξόδου γι’ αυτούς όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Συνεπώς, άλλη μια περήφανη πώληση της Ντόρτμουντ είναι προ των πυλών.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ