Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Mykhaylo Mudryk: Τον άρπαξε η Chelsea και ντύνεται στα ”μπλε”

Σύμφωνα και με το έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Chelsea πρέπει να θεωρείτε και επίσημα ο Mykhaylo Mudryk καθώς Chelsea και Shakhtar τα βρήκαν μεταξύ τους για να παραχωρήσουν τον παίχτη.

Μεγάλο ενδιαφέρων για τον 22χρονο Ουκρανό είχε δείξει και η Arsenal η οποία εδώ και μήνες προσπαθούσε να τον κάνει δικό της, ωστόσο η Ουκρανική ομάδα ποτέ δεν συμφώνησε στο οικονομικό κομμάτι.

Την περασμένη εβδομάδα, άνθρωποι της Chelsea ταξίδεψαν στην Τουρκία όπου κάνει προετοιμασία η Shakhtar, με σκοπό να καταφέρουν να κάνουν το ”colpo grosso”.

Η Chelsea κατάφερε να κλέψει μέσα από τα χέρια της Arsenal τον Mudryk αφού τα βρήκαν σε όλα με τους παράγοντες της Ουκρανικής ομάδας. Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Mudryk βρίσκεται στο Λονδίνο και αναμένεται τις επόμενες ώρες να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα με την ανακοίνωσή του να είναι θέμα χρόνου.

Ο 22χρονος εξτρέμ, θα υπογράψει συμβόλαιο το οποίο τον κρατάει στο Stamford Bridge μέχρι το 2030 ενώ οι απολαβές του θα είναι πολύ υψηλότερες από αυτές που του πρόσφεραν στην Arsenal.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ