Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

James Milner: Η Μπράιτον είναι η καινούργια του ποδοσφαιρική στέγη

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Brighton πρέπει να θεωρείται με κάθε επισημότητα ο James Milner ο οποίος τα ”βρήκε” σε όλα με τους ”Γλάρους” και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο του 37χρονου με την Liverpool ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και όπως είχε γίνει γνωστό θα αποχωρούσε το καλοκαίρι, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή της ομάδας Jurgen Klopp. Η Brighton εδώ και καιρό προσπαθούσε να έρθει σε συμφωνία με τον 37χρονο χαφ και στο τέλος τα κατάφερε, προσφέροντάς του παράλληλα και μία καινούργια ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Milner ήρθε για το πρώτη φορά στο Anfield το καλοκαίρι του 2015 ως ελεύθερος από την Manchester City. Από τότε έχει αγωνιστεί σε 328 αγώνες με την φανέλα των ”Reds”, σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 26 γκολ και μοιράζοντας 46 ασίστ. Παράλληλα, με την Liverpool έχει κατακτήσει ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο κύπελλο Συλλόγων, δύο Super Cup, (ένα εγχώριο και ένα Ευρώπης), ένα κύπελλο FA Cup, ένα κύπελλο League Cup, και τέλος ένα Πρωτάθλημα.

Την εκτίμηση του προς τον παίχτη έδειξε και ο Jurgen Klopp λέγοντας σε μία συνέντευξή τα εξής:

”Μπορώ να πω πως είχα μία πολύ καλή συζήτηση μαζί του. Ξέρει πόσο πολύ τον εκτιμάω, είναι όμως δικιά του απόφαση. Τίποτα από όλα τα θετικά πράγματα που έγιναν τα τελευταία 7.5 χρόνια δεν θα είχαν γίνει χωρίς τον James Milner.”

Ο Milner μετά τις Leeds, Newcastle, Aston Villa, Manchester City και Liverpool, είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε έκτη ομάδα της Premier League. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει, τον κρατάει στην Brighton μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ