Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Έμειναν στο «Χ» στη βροχερή Θεσσαλονίκη (pics)

Ηρακλής και Νίκη Βόλου αναμετρήθηκαν στο…βροχερό Καυτανζόγλειο για την 28η αγωνιστική της SuperLeague 2, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυριαρχικό για την ομάδα του Γηραιού, χάνοντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τις αμυντικές του όμως δυσλειτουργίες να τον “πληγώνουν”, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες, όπως στο 44′, όπου η Νίκη είχε την δίκη της ευκαιρία για γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Κρητικού, απόκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Παλαβράκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη άνοιξε το σκορ. Στο 66′ από σέντρα του Μιράντα από τα αριστερά, ο Χρήστος Τζιώρας από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή για να γίνει το 0-1. Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχανε πει την τελευταία τους κουβέντα, με την ισοφάριση να έρχεται 7 λεπτά αργότερα και στο 73ο λεπτό. Ο Μπάγιτς απέκρουσε το σουτ του Τομάς και ο Σίλβα που πήρε το ριμπάουντ σκόραρε, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στα δίχτυα και μετά στο δοκάρι.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Ηρακλή και την Νίκη Βόλου να μένουν στο «Χ» και να μοιράζονται τους βαθμούς. Ο κόσμος στις εξέδρες ήταν αρκετός και έδωσε τον παλμό του για ακόμα μία φορά την φετινή χρονιά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σιούτας, Χρουσιέλ, Δοϊράνλης (46′ Δόρης), Βιτλής (61′ λ.τ Κόκκορης), Σίλβα (84′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς, Κουντουριώτης (46′ Κούστα), Άλεξιτς.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (71′ Τσουκαλα΄ς), Γαβριηλίδης (88′ Κριμιτζάς), Κυριακίδης, Κρητικός (71′ Τοπαλίδης), Μιράντα, Τζιώρας (84′ Σιαφά).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ