Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Championship: Να συνεχίσει τον ξέφρενο ρυθμό

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα (και) από το Νόργουιτς, η Λέστερ υποδέχεται στο «King Power Stadium» την Μπρίστολ Σίτι, για την 8η αγωνιστική της Championship, με στόχο ακόμη ένα τρίποντο (17:00).

Οι «Αλεπούδες» συνεχίζουν την καταπληκτική τους πορεία στο πρωτάθλημα, μιας και μετά τον θριάμβο επί της Σαουθάμπτον, σειρά είχε η Νόριτς που δεν την άφησε πολλά περιθώρια εντός αγωνιστικού χώρου. Η επίθεση του Ένζο Μαρέσκα είναι καλή, με τον Βάρντι να μην ξεχνάει ποτέ τον καλό του εαυτό, τον Μακατίρ να εντυπωσιάζει σε κάθε του αγώνα, αλλά σιγά σιγά βελτιώνεται και το πρόβλημα της άμυνας, καθώς στα τελευταία 5 παιχνίδια, η Λέστερ έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ, ενώ έχει καταφέρει να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα 10 (!) φορές.

Από την άλλη πλευρά, η Μπρίστολ κάνει και αυτή μια αξιόλογη παρουσία στα σαλόνια της Championship, με τους «Ρόμπινς» να καταλαμβάνουν την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω, από την 4η Σάντερλαντ. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να επικρατήσει επί της Πλίμουθ με το ευρύ σκορ 4-1, μέσα στο «Ashton Gate Stadium», με κορυφαίο παίκτη τον 26χρονο Μέσο Μαρκ Σάικς. Πάντως, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι (για σήμερα) δεν έχουν ηττηθεί στα προηγούμενα 3 παιχνίδια τους, παίρνοντας δύο νίκες (Σουόνσι εκτός έδρας και Πλίμουθ εντός έδρας) και μία ισοπαλία (Γουέστ Μπρομ εντός έδρας).

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Τζέιμς Μπελ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ