Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Δεν νομίζω πως είναι υπερβολή να πούμε πως το τετραήμερο που προηγήθηκε ζήσαμε την πιο πλήρη αγωνιστική στην ιστορία της Premier League τα τελευταία χρόνια.

Έχουμε συνηθίσει, ειδικότερα τις τελευταίες δυο σεζόν, να βλέπουμε την Premier League να δίνει τα “διαπιστευτήρια” της όταν η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι αυτό που όλοι πιστεύουν ή με άλλα λόγια το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Ωστόσο πια, έπαυσε κάθε αμφιβολία επ’ αυτού και το αγγλικό πρωτάθλημα πλέον πέρα από τα ρεκόρ και τα ιδιαίτερα στατιστικά που θα δούμε παρακάτω απέκτησε μόνιμη θέση στην καρδιά μας μετά το “Diaz gate” που “ξεγύμνωσε” την αγγλική διαιτησία μετά και τη δημοσιοποίηση των συνομιλιών ανάμεσα στο VAR και την εντός γηπέδου διαιτητική ομάδα. Ας προχωρήσουμε όμως τώρα και στα υπόλοιπα ματς που όπως διαμορφώθηκαν δείχνουν ότι αξίζουν και αυτά σημαντικό μερίδιο της προσοχής μας. Προσοχή που αβίαστα θα πέσει πάνω στη μεγάλη νίκη της Γουλβς εις βάρος της Σίτι μετά και την εκπληκτική εμφάνιση του Ζοζέ Σα που μια μέρα πριν το ματς υπέγραψε πενταετή επέκταση με τους “λύκους”. Άξια σχολιασμού είναι επίσης η τεσσάρα της Άρσεναλ στο Μπόρνμουθ όχι λόγο της ιστορίας επανένωσης των Ιραόλα και Αρτέτα 30 περίπου χρόνια μετά την συνύπαρξη τους στην καταλανική Antiguoko, αλλά και λόγω της συμμετοχής του Σάκα σε 6 από τα 15 φετινά τέρματα των “κανονιέρηδων”. Για να πάμε στο Λονδίνο όπου η Τσέλσι βρήκε γκολ από Ουκρανό ποδοσφαιριστή 15 χρόνια μετά Αντρέι Σεφτσένκο το 2008 και έβαλε “ταφόπλακα” στην χειρότερη εκκίνηση της τα τελευταία 45 χρόνια. Για να πάμε στο Μέρσεϊσάιντ και την πρώτη νίκη της Λούτον στην υψηλότερη κατηγορία της Αγγλίας πριν αυτή γίνει η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος που χάνει από Βέλγο προπονητή.

Τα αποτελέσματα:

Άστον Βίλα – Μπράιτον 6-1

Όπως και στη Women’s Super League έτσι και στην Premier League η δράση αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε από το “Villa Park”. Εκεί όπου ο Όλι Γουότκινς μας έδειξε σε υπερθετικό ίσως βαθμό τι μπορεί να κάνει όταν είναι σε καλή μέρα και ο αντίπαλος δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει με την πρέπουσα προσοχή. Ο Άγγλος κεντρικός επιθετικός και γενικότερα το σύνολο του Ουνάι Έμερι απέναντι του μια Μπράιτον σε κατάσταση αποσύνθεσης, η οποία χωρίς τις εναπομείνασες “σταθερές” της σε καλή κατάσταση δείχνει να μην μπορεί να καταφέρει και πολλά πράγματα έχοντας πια εισαχθεί κιόλας σε μια περίοδο αγωνιστικής “κρίσης” με 3 ήττες σε 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά τα γκολ τέρμα στην αναμέτρηση, πέρα από τον Γουότκινς που βρήκε δίχτυα στο 14′, το 21′ και το 65′ και για τέταρτη συνεχόμενη φορά ενάντια στους “γλάρους”, πέτυχαν και οι Εστουπινιάν (αυτογκόλ) στο 26′, Ράμσεϊ στο 85′ και Ντάγκλας Λουίζ στο 90+7′ για λογαριασμό της Βίλα. Ενώ, στον αντίποδα “σεφτέ” έκανε ο Άνσου Φάτι στο 50′

Μαν. Γιουνάιτεντ – Κρ. Πάλας 0-1

Photo credits: Crystal Palace (IG account)

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το πως οι “κόκκινοι διάβολοι” κατάφεραν να χάσουν αυτό το παιχνίδι από έναν αντίπαλο επί του οποίου ελάχιστα εικοσιτετράωρα πριν επικράτησαν φιλοδωρώντας μάλιστα με τρία γκολ. Κι αυτό διότι μπορεί να δέχτηκαν το υπέροχο τέρμα του Άντερσεν στο 25′ αλλά έκτοτε ήταν εκείνοι που πήραν στα χέρια τους τα ηνία του αγώνα. Κάτι που καταμαρτυρά και η στατιστική (τελικές: 19-8, τελικές στον στόχο: 4-2). Το πως δεν τα κατάφεραν βέβαια εξηγείται πολύ πιο πειστικά αν εστιάσει κανείς στην ποιότητα του Τζόνστον και τη συσπείρωση της άμυνας του που συνδυάστηκαν για να καταφέρει η Πάλας να φύγει με το τρίποντο από το “Old Trafford”.

Νιούκαστλ – Μπέρνλι 2-0

Photo credits: Miguel Almiron (IG account)

Για το συγκεκριμένο ματς δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η Νιούκαστλ “κατασκήνωσε” έξω από την περιοχή της Μπέρνλι για ένα ενενηντάλεπτο. Οι “καρακάξες” αντιμετώπιζαν το δικό τους αμυντικό μισό σαν να μην υπάρχει. Εδώ που τα λέμε, δεν υπήρχε κιόλας λόγος να κάνουν κάτι διαφορετικό, αφού η Μπέρνλι το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει δύο στιγμές και αυτές όχι υψηλής επικινδυνότητας. Τα γκολ πέτυχαν οι Μιγκέλ Αλμιρόν με πολύ όμορφο σουτ στο 14′ και ο Ίσακ με πέναλτι στο 76′.

Γουλβς – Μαν. Σίτι 2-1

Το “Molineaux” πάντοτε αποτελούσε για την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα ένα δύσκολο “task” όταν έφτανε η στιγμή του. Αυτή τη φορά μάλιστα ο βαθμός δυσκολίας αυξήθηκε περαιτέρω με την έλλειψη του Ρόδρι. Και για να γυρίσουμε τώρα το “νόμισμα” από την άλλη του όψη, ήταν μεγάλη η ευκαιρία για τη τ σε ότι έχει να κάνει με τη διεκδίκηση του ματς. Γεγονός που ο”ενεργοποίησε” τους “λύκους” και τους οδήγησε στους τρεις βαθμούς. Κομβικά για την επίτευξη αυτής της νίκης βέβαια υπήρξαν το τέρμα του Ρούμπεν Ντίας (αυτογκόλ) στο 13′ που προήλθε από την εκπληκτική κούρσα του ασταμάτητου Νέτο και το τέρμα του Χουάνγκ στο 66′ μετά από αντεπίθεση της ομάδα του που ξεκίνησε με διώξιμο της μπάλας πάνω στη γραμμή. Στους καλύτερους καλύτερους των γηπεδούχων συγκαταλέγεται ωστόσο εκτός των σκόρερ και ο Ζοζέ Σα με τις 7 αποκρούσεις του. Ακόμα και αν δεν κατάφερε να αποσοβήσει το εξαιρετικό τεχνικά απευθείας φάουλ του Χούλιαν Αλβάρεζ στο 58′ που διανύει εκτεταμένη περίοδο φόρμας το τελευταίο διάστημα.

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 0-4

Το παιχνίδι στο “Vitality” όπως και εκείνο στο Νιούκαστλ παραπάνω, χαρακτηρίστηκε από την αδυναμία της Μπόρνμουθ να αντιταχθεί στην αντίπαλο της. Έτσι, το συναισθηματικά φορτισμένο απόγευμα ήταν εύκολο εν τέλει για την Άρσεναλ που βρήκε δίχτυα 4 φορές με τους Σάκα στο 17′, Όντεγκαρντ στο 44′ με πέναλτι, Χάβερτς στο 53′ με πέναλτι και Γουάιτ στο 90+3′.

Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουν. 2-0

Καθάρισαν οι Τσέχοι και ο Μπόουεν για τα “σφυριά” που θρυμμάτισαν τις “λεπίδες”, οι οποίες δείχνουν ανήμπορες να καλύψουν το χάντικαπ που τους χωρίζει από τους υπόλοιπους. Για την ακρίβεια, το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένας πολύ καλός ομαδικός συνδυασμός που έβγαλε τον Τσουφάλ στον κενό χώρο έτοιμο να “σερβίρει” ένα γκολ που τελικά ήρθε από τα πόδια του Μπόουεν που για άλλη μια φορά ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 24′. Για να κλείσει στη συνέχεια το σκορ στο 37ο λεπτό, όταν οι μεσοεπιθετικοί πίεσαν ψηλά έκλεψαν τη μπάλα και τελείωσαν τη φάση με τον Σούτσεκ να δέχεται τη “δώρο” του Μικαέλ Αντόνιο και να εκτελεί τον Ποτέριγχαμ.

Έβερτον – Λούτον 1-2

Στο “Goodison Park” συνέβη κάτι σαφέστατα ιστορικό αλλά πιθανότατα και νομοτελειακό. Η Λούτον δηλαδή επικράτησε για πρώτη φορά έναντι ομάδας Premier League. Το “θύμα”; Η Έβερτον. Ο σύλλογος δηλαδή που έχει προσφέρει φέτος τους περισσότερους βαθμούς σε αντιπάλους της όντας η ίδια καλύτερη. Γιατί και απέναντι στους “Λονδρέζους” των βορείων προαστίων ήταν αυτή ανώτερη απειλώντας από την αρχή μέχρι το τέλος (σχεδόν). Χωρίς όμως παράλληλα να πιάσει υψηλή απόδοση και στην άμυνα. Δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στην αντίπαλο της να “κλέψει” τους τρεις βαθμούς με μια προβολή του Λοκίερ σε διώξιμο των αμυντικών των “ζαχαρωτών” στο 24′ και ένα ακόμα τέρμα του Μόρις, που αναδεικνύεται ως “leader” του γκρουπ, στο 31′. Για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Κάλβερτ Λιούιν στο 41′ σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από μια φάση που η αντιμετώπιση των αντιπάλων αμυντικών θύμισε πολύ χαμηλότερες κατηγορίες.

Τότεναμ – Λίβερπουλ 2-1

Photo credits: SPORT 24 (Facebook account)

Καλά ήταν μέχρι εδώ. Πάμε τώρα και στα δύσκολα. Στο “Tottenham Hotspur Stadium” είδαμε κάτι πολύ πιο περίεργο και ξένο από μια “απλή” νίκη της Τότεναμ έναντι της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, γίναμε μάρτυρες ίσως του μεγαλύτερου λάθους που έχει συμβεί ποτέ επί εποχής VAR. Με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να απωλέσει το βαθμό της ισοπαλίας που λόγω και της ατυχίας της θα μπορούσε να είναι ακόμα και νίκη, ηρωική και τεράστια λόγω των εννέα παικτών που παράλληλα με τις “μηχανορραφίες” έκαναν ένα άλλο δικό τους ρεκόρ. Παίρνοντας 4 κόκκινες κάρτες σε έξι αγώνες. Ενώ πριν είχε τον ίδιο αριθμό σε 168 αγώνες. Το ματς απέκτησε το τελικό του σκορ τα γκολ του Σον στο 36′, του Γκάκπο στο 45+4′ και του Μάτιπ στο 90+6′. Όλα αυτά σε μια συνάντηση που η μία ομάδα αγωνιζόταν για 70 λεπτά με έναν παίκτη λιγότερο και για 27 με δύο παίκτες λιγότερους.

Ν. Φόρεστ – Μπρέντφορντ 1-1

Το συναπάντημα του “City Ground” έδειξε δύο πράγματα τα οποία δεν είχαν αποσαφηνιστεί μέχρι σήμερα και χρειάζονταν αυτή την αναμέτρηση για να συμβεί. Αναφερόμαστε πρώτα απ’ όλα στο ποια από τις δύο ομάδες που δείχνουν ν είναι οι καλύτερες από τους “μικρομεσαίους” κατέχει τελικά ξεκάθαρα αυτό το ρόλο και δεύτερον και στο αν μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα στο σκοράρισμα που υπάρχει στο σκοράρισμα για τη Μπρέντφορντ. Η απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα φαίνεται να είναι προς στιγμήν Μπρέντφορντ και οχι. Αν και στο δεύτερο υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, εφόσον μπήκε ανάμεσα στους Εμβεπού και Γουϊσά ο Μοπέ με τη φιλοδοξία να επουλώσει την “πληγή” που άφησε η μακροχρόνια απουσία του Άιβαν Τόνεϊ που υπάρχει περίπτωση να γίνει και μόνιμη όπως είδατε παραπάνω. Στα του παιχνιδιού τώρα, ήταν σαφής και μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 56′ διατρανώθηκε κιόλας όχι όμως σε φάση που να φαίνεται ξεκάθαρα το “ένας περισσότερος”. Συνθήκη υπό την οποία προήλθε το γκολ του Νόργκαρντ στο 58′, το οποίο βέβαια δεν κράτησε πολύ “σβήνοντας” από την τέλεια κεφαλιά του Ντομίνγκεζ στο 65′ και δεν ξαναδιαμορφώθηκε ούτε όταν η μπάλα δεν έμπαινε για την Μπρέντφορντ στις καθυστερήσεις είτε λόγω απροσεξίας είτε λόγω ηρωισμών.

Φούλαμ – Τσέλσι 0-2

Ένα πρόσκαιρο τέλος έβαλε στο μαρτύριο της η Τσέλσι που μετά από τρεις αγώνες χωρίς γκολ μέχρι τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας έχει φτάσει το σερί στους δύο με τουλάχιστον ένα τέρμα στο ενεργητικό της. Αυτή τη φορά τον γόρδιο δεσμό “έλυσαν” ο Μικάιλο Μούντρικ και ο Αρμάντο Μπρόγια στο 18′ και το 19′. Δύο παίκτες που ο μεν πρώτος δεν είχε βρει δίχτυα σε 23 αγώνες με τους “μπλε” και ο δεύτερος ήταν (παρά λίγες μέρες) ένα χρόνο εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού.

*Λούτον – Μπέρνλι 1-2

Η επιστροφή των “hatters” στο “σπίτι” ήρθε ενάντια σε έναν γνώριμο αντίπαλο και δυστυχώς για αυτούς με τρόπο ιδιαιτέρως άσχημο. Διότι έχασαν ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου “ισοφάρισαν” το μομέντουμ και προσπάθησαν πολύ να το κάνουν δικό τους. Δεν τα κατάφεραν παρά ταύτα κι ο λόγος είναι η αμυντική της κατωτερότητα σε συνδυασμό με τη στιγμή ενός παίκτη. Του Γιάκομπ Μπρουν Λάρσεν να πιάνει το απόλυτο σουτ στο 85′ οδηγώντας την ομάδα του στην επικράτηση που μόλις ένα λεπτό πριν (84′) είχε τεθεί σε κίνδυνο από το τέρμα του Αντεμπάγιο, ο οποίος με τη σειρά του είχε ισοφαρίσει το γκολ που με άνεση είχε πετύχει ο Φόστερ στο 45+2′.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μάντσεστερ Σίτι 18


2. Τότεναμ 17

3. Άρσεναλ 17

4. Λίβερπουλ 16


5. Άστον Βίλα 15

6. Μπράιτον 15

7. Γουέστ Χαμ 13


8. Νιούκαστλ 12

9. Κρίσταλ Πάλας 11

10. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9

11. Τσέλσι 8

12. Νότιγχαμ Φόρεστ 8

13. Φούλαμ 8

14. Μπρέντφορντ 7

15. Γουλβς 7

16. Έβερτον 4

17. Λούτον 4


18. Μπέρνλι 4

19. Μπόρνμουθ 3

20 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1


Άστον Βίλα – Μπράιτον: Οι καλύτερες στιγμές

Μαν. Γιουνάιτεντ – Κρ. Πάλας: Οι καλύτερες στιγμές

Νιούκαστλ – Μπέρνλι: Οι καλύτερες στιγμές

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Οι καλύτερες στιγμές

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Υπάρχει περίπτωση ακόμα και επανάληψης του αγώνα.

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Τσέλσι: Απρόοπτο με Τσίλγουελ

Άρσεναλ: Στον αέρα η συμμετοχή του Σακά στο ντέρμπι με την Σίτι

Τσέλσι: Η «ενεργοποίηση» του Μούντρικ δίνει στην Τσέλσι αυτό που χρειάζεται! (VIDEO)

Λίβερπουλ: Έσπασε” τη σιωπή της για το καλό όλων

Women’s Super League: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Carabao Cup: Τα αποτελέσματα του τρίτου γύρου και τα ζευγάρια των “16”

Αραβικό Ποδόσφαιρο: Αφού αγόρασε ταλέντο το γυρίζει στις σφυρίχτρες

Power Rankings: Η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το OneFootball

Άστον Βίλα: Έξι και λίγα ήταν!

Άστον Βίλα: Οι πρωτιές του Γουότκινς απέναντι στη Μπράιτον

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ