Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Women’s Super League: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Το “στραβοπάτημα” της Λίβερπουλ, το ένα και καλό της Σίτι, τα τέσσερα της Τσέλσι, το “πέταγμα” της Τότεναμ ψηλά και τα λίγα με πάρα πολλά της Άρσεναλ.

Τα τέρματα που σημειώθηκαν στην τελευταία (χρονικά) αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος γυναικών ήταν πάρα πολλά. Συγκεκριμένα, σε τρεις από τους έξι αγώνες σημειώθηκαν συνολικά 17 τέρματα χαρίζοντας παράλληλα και άπλετο θέαμα στους φιλάθλους που αρχίζουν όλο και πιο έντονα να συρρέουν στα γήπεδα για να γνωρίσουν την (όχι και τόσο) νέα πτυχή του ποδοσφαίρου που ανοίγεται μπροστά τους.

Τα αποτελέσματα: 

Άστον Βίλα – Τότεναμ 2-4

Ντέιλι 5′ (πεν), Πάρκερ 90+6’/Τόμας 33”, 64′, 72′, Νέβιλ 45+5′

Το πέρασμα των “σπιρουνιών” από το Μπέρμιγχαμ ήταν χάρη στην Μάρθα Τόμας (χατ – τρικ) αρκετά πιο εμφατικό από ότι προκύπτει από τα στατιστικά που στο σύνολό τους δείχνουν ένα αρκετά ισορροπημένο ματς.

Λέστερ – Μαν. Σίτι 0-1

Κέλι 10′

Η επίσκεψη της Μάντσεστερ Σίτι στο “King Power” είναι μια από αυτές που θα μπορούσε να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη δύσκολη αλλά και ελπιδοφόρα αρχή της Λέστερ καθώς μπορεί να θεωρηθεί, όντας το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, αυτός που είτε θα της δώσει “φτερά” είτε θα την προσγειώσει. Τελικά μετά και το γκολ της Κλόε Κέλι, η οποία αποδεικνύεται παίκτρια μεγάλων αγώνων σκοράροντας σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι, δεν είναι ξεκάθαρο με ποια εντύπωση έφυγαν από το γήπεδο οι “αλεπούδες” που μάλλον πρέπει να είναι εντάξει με το γεγονός πως ισορρόπησαν μια συνάντηση με μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας.

Έβερτον – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-5

Μαλάρ 14′, Πάρις 58′, 90+3′, Γουίλιαμς 77′, 85′

Όπως και παραπάνω (Άστον Βίλα – Τότεναμ) έτσι και εδώ συναντάμε μια περίπτωση όπου η στατιστική παρουσιάζει σε μεγάλο βαθμό τα ποσοστά πιθανής νίκης πολύ περισσότερο ισόποσα από ότι το τελικό σκορ. Κι αυτό γιατί Έβερτον και Γιουνάιτεντ βρίσκονται κοντά στις περισσότερες κατηγορίες. Εξαιρέσεις αποτελούν τα σουτ που εξαπέλυσαν οι δύο ομάδες και ο αριθμός αυτών που κατέληξε στην εστία για την καθεμία. Γεγονός που συνάδει απόλυτα και με την μεγάλη έκταση που πήρε το σκορ στη διάρκεια του αγώνα.

Τσέλσι – Μπράιτον 4-2

Νιούσκεν 45+4′, 52′, 74′, Άντζι Μπίβερ – Τζόουνς 82′/Μπρέμερ 10, Τέρλαντ 90′

Και λίγα ήταν θα μπορούσαμε να πούμε τα τέσσερα στη Μπράιτον από την Τσέλσι. Καθώς πέραν του ότι η Σιούκε Νιούσκεν “έλαμψε” κάνοντας σχεδόν όλη τη δουλειά είναι και τα σουτ που έγιναν και βρήκαν στόχο τόσα πολλά που σε προδιαθέτουν για κάτι πολύ μεγαλύτερο όσον αφορά τον δέκτη του σκορ των “μπλε”.

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 1-1

Ουέκι 90+5’/Χέμπινγκερ 52′

Οι “κόκκινες” δέχτηκαν δεύτερο συνεχόμενο “πλήγμα” μετά το 2/2 στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν ήττα, αλλά ισοπαλία που πονάει το ίδιο καθώς ήρθε όχι απλά στα “χασομέρια” του ενενηντάλεπτου αλλά και στο τέλος των καθυστερήσεων αυτού.

Μπρίστολ – Άρσεναλ 1-2

Φαρνές 16’/Μακκέιμπ 7′, 59′

Κλείνουμε με ένα ακόμα παιχνίδι όπου η μία εκ των δύο αντιπάλων ήταν καταιγιστική. Αναφερόμαστε φυσικά στην Άρσεναλ, η οποία όπως και οι προηγούμενοι αντίπαλοι της Μπρίστολ Σίτι, την απείλησε πολύ και εν τέλει την κέρδισε. Αυτό στο οποίο διαφέρει ωστόσο αυτή σε σχέση με τις προηγούμενες ήττες της γηπεδούχου είναι το εύρος καθώς αυτή τη φορά δέχθηκε μόλις 2 γκολ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μάντσεστερ Σίτι 10


2. Τσέλσι 10

3. Τότεναμ 9

4. Μαν. Γιουνάιτεντ 8


5. Λέστερ 7

6. Λίβερπουλ 7

7. Άρσεναλ 7

8. Γουέστ 4

9. Μπράιτον 3


10. Έβερτον 3

11. Άστον Βίλα 0

12. Μπρίστολ 0

Δείτε ακόμη:

Σιούκε Νιούσκεν: Το «αστέρι» της Τσέλσι που έλαμψε και θέλει να γράψει ιστορία! (VIDEO)

Women’s Super League: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ