Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

“Τα Γιάννενα να κερδίσω…”

Το πρώτο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22 της Super League 1 δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ (19:00, Novasports 2HD) στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Πρεμιέρα στη νέα αγωνιστική σεζόν και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ανανεωμένο ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο φυσικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Δικέφαλος θα βρει απέναντί του έναν αντίπαλο που παραδοσιακά τον δυσκολεύει, ειδικά μέσα στην Τούμπα. Αν και η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων (18 νίκες-4 ισοπαλίες-4 ήττες) δεν ήταν λίγες οι φορές που ο “Αγιαξ της Ηπείρου” έφτασε μια ανάσα από την επιτυχία που θα είχε διαφοροποιήσει σημαντικά τα παραπάνω νούμερα.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας βρει ρυθμό μετά τα 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια με Μποέμιαν και Ριέκα θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1 και να αποφύγει κάποιο στραβοπάτημα από τόσο νωρίς. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, οι… ατάκες του Λουτσέσκου εμπνέουν τους παίκτες και όσοι από αυτούς έχουν απομείνει μετά τους διαδοχικούς τραυματισμούς αναμένεται να τα δώσουν όλα για να έρθει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Απόντες θα είναι οι άτυχοι τραυματίες Ολιβέιρα, Ροντρίγκο, Ελ Καντουρί καθώς και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Το απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου συμπληρώνει ο Σβέριρ Ίνγκασον που δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον περσινό τραυματισμό του.

Οι έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσουν στη σημερινή αναμέτρηση είναι λίγο πολύ γνωστοί. Πασχαλάκης στο τέρμα, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια στην άμυνα, Σβαμπ, Κούρτιτς στα χαφ, Μπίσεσβαρ μπροστά τους, Μουργκ και Μιτρίτσα στα άκρα της επίθεσης και Σφιντέρσκι στην κορυφή της. Χωρίς να αποκλείεται φυσικά και κάποια έκπληξη που δύσκολα όμως θα τη δούμε. Την 22άδα (από την οποία θα “κοπούν” δύο παίκτες) που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός συμπληρώνουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας και Άκπομ.

Η Θύρα 4 όπως είναι γνωστό θα μείνει κλειστή αλλά στις υπόλοιπες κερκίδες του γηπέδου θα βρεθούν αρκετοί φίλοι του Δικεφάλου, τηρουμένου πάντα του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Μίνα, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα και Κόντε, ενώ απόντες είναι οι Μπρένερ, Καραγιάννης και Τριάδης.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Ψαρρή, ενώ 4ος θα είναι ο Τσέτσιλας. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ευαγγέλου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ