Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Για την δεύτερη σερί νίκη στην κατάμεστη Ριζούπολη

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο για την 2η αγωνιστική της Super League 1 (21:30, Cosmote Sport 1) και θέλει μόνο την νίκη για το δύο στα δύο, σε μια κατάμεστη Ριζούπολη – Μια νέα αρχή ψάχνει ο Βόλος με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Μπράτσο.

Μετά τη νίκη απέναντι στην Λαμία η ΑΕΚ ψάχνει το 2/2 κόντρα στον ανταγωνιστικό και πάντα επικίνδυνο Βόλο. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να χτίσει πάνω στην εξαιρετική εμφάνιση που είχε την πρώτη αγωνιστική στην Λαμία και να πάρει ακόμη ένα “τρίποντο”, αυτή την φορά με τον κόσμο στο πλευρό της.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο σχήμα και να παίξει με 3-5-2 (3-5-1-1), κάτι που είδε πως οι παίκτες του μπορούν να ανταποκριθούν μιας και έμεινε ευχαριστημένος από το προηγούμενο ματς. Η Ένωση υπολογίζει ξανά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ για πρώτη φορά σε αποστολή της ΑΕΚ θα βρίσκεται το νέο της μεταγραφικό απόκτημα Άρολντ Μουκουντί!

Οι εκλεκτοί του Αλμέιδα: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Θεσσαλίας ψάχνει για ένα νέο ξεκίνημα, ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου!

Όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπέος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και ο προπονητής της ομάδας Οσβάλντ Τανσό αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου. Έτσι οι Βολιώτες θα έρθουν στην Αθήνα με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Μπράστο!

Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολόγιζει τους Μεσκίδα και Μπαριέντος λόγω τραυματισμού, με αυτά τα δύο να είναι τα μοναδικά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι φιλοξενούμενοι.

Η αποστολή του Βόλος ΝΠΣ: Κλέιμαν, Παπαδόπουλο, Άλχο, Ουές, Σιέλη, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Τριανταφύλλου, Λούνα, Λυμπεράκη, Τσοκάνη, Ματίγια, Ουεντραόγκο, Μεταξά, Τσέλιο, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Σταμένκοβιτς, Φαν Βέερτ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ