Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Premier League και ένας Ιανουάριος με must watch μεταγραφές και όχι μόνο…

Η Τσέλσι του πακτωλού χρημάτων, η Άρσεναλ των λελογισμένων εξόδων, η Νότιγχαμ Φόρεστ των άκρων και ο Ντάνι Ίνγκς που άφησε το στίγμα του σε μια διχρωμία.

Το αγγλικό πρωτάθλημα ήταν αυτό που για μια ακόμα προσέλκυσε τους περισσότερους αστέρες που κυκλοφορούσαν στην αγορά ξοδεύοντας παράλληλα και τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Η Τσέλσι που πήρε τον αφρό, αλλά δεν έχει που να τον βάλει

Ο Έντσο Φερνάντεζ με τα 120 εκατομμύρια του, ο Μούντρικ των 100 και Ζοάο Φέλιξ που ήρθε για να επαναπροσδιορίσει την πορεία του χαμένου του “τρένου” ήταν τα τρία από τα δεκάδες πρόσωπα που έκαναν το μεγαλύτερο κρότο με την άφιξη τους όχι μόνο στο “Stamford Bridge”, αλλά συνολικά στην Αγγλία που τροφοδοτήθηκε μετά από καιρό με μπόλικη μπλε λάμψη. Βέβαια η ομάδα του Τόντ Μπόελι δεν έμεινε εκεί, αποκτώντας αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές δημιουργώντας μια ασφυκτική για τον Γκράχαμ Πότερ συνθήκη όσον αφορά κυρίως τη λίστα της Ευρώπης.

Η Άρσεναλ του τόσο όσο 

Οι “κανονιέρηδες” ήταν επίσης αρκετά ενεργοί στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο που “έκλεισε” πριν από λίγες μέρες κάνοντας και κινήσεις που διασφαλίζουν ως ένα βαθμό το μέλλον τους. Μια τέτοια ήταν η υπογραφή νέου συμβολαίου του Γκαμπριέλ Μαρτινέλι, η οποία ωστόσο συνδυάστηκε και εμπλουτίστηκε από την απόκτηση των Κίβιορ, Τροσάρντ και Ζορζίνιο που την τελευταία ημέρα των μεταγραφών άλλαξε “στρατόπεδο” παραμένοντας όμως στο Λονδίνο και προσθέτωντας ποιότητα στον άξονα του Μικέλ Αρτέτα.

Η Τότεναμ που κινείται αλλά κυρίως χορεύει στο ρυθμό του Κέιν 

Μπορεί τα “σπυρούνια” να μην εμειναν άπραγοι στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου αλλά δεν ήταν αυτό που τους ενδιέφερε κατά κατά κύριο λόγο. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε απέκτησε ως δανεικό τον Αρνάουτ Ντανζούμα από τη Βιγιαρεάλ προσδοκώντας να ενισχυθεί επιθετικά και τον Πέδρο Πόρο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το αριστερό άκρο της άμυνας της, όμως έχει καρφωμένο το βλέμμα της στο αρχηγό και ηγέτη της Χάρι Κέιν που δε σταματά να αποτελεί πόλο έλξης για τους εγχώριους και όχι μόνο συλλογους.

Η Γιουνάιτεντ που δεν αγορασε, αλλά δανείστηκε και ο αντικαταστάτης του Ρονάλντο 

Οι “κόκκινοι διάβολοι” βρήκαν τον τρόπο να ξεχωρίσουν για άλλη μια φορά, όντας οι μόνοι από τους “μεγαλους” που δεν προχώρησαν σε αγορές, επιλέγοντας τους δανεισμούς ως την πολιτική σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Εντύπωση προκάλεσε επίσης και κάτι άλλο σχετικό με αυτούς. Καθώς ενεπλάκησαν σε μια από τις πιο περίεργες μεταγραφικές ιστορίες που έχουμε δει ποτέ. Αφού με τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ δημιουργήθηκε ένα κενό το οποίο οποίο ήταν αναγκαίο να καλυφθεί. Για αυτό και αποκτήθηκε με δανεισμό από τη Μπεσίκτας ο Βουτ Βέγκχορστ. Παράλληλα ωστόσο για να συνδράμει ο Κριστιάνο στην προσπάθεια της νέας του ομάδας στις τοπικές διοργανώσεις έπρεπε κάποιος συμπαίκτης του, όχι γηγενής, να “κοπεί” από το ρόστερ. Αυτός ήταν ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ που με τη σειρά του και αποχωρώντας από την Αλ Νασρ πήγε στη Μπεσίκτας ως αντικαταστάτης του Βουτ Βέγκχορστ που ταξίδεψε στο Μάντσεστερ. Για την ιστορία να πούμε ότι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο φημισμένος αγγλικός σύλλογος απέκτησε και τον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ από τη Μπάγερν Μονάχου λόγω του τραυματισμού του Κρίστιαν Έρικσεν που θα λείψει για αρκετές εβδομάδες από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μια έξυπνη αγορά και μια “πυξίδα” για το μέλλον 

Πολύ ορθολογικές ενέργειες ήταν αυτές στις οποίες προέβη ο νεοπλουτος οργανισμός της Νιούκαστλ επιβραβεύοντας τον Κίραν Τρίπιερ για τη μέχρι τώρα προσφορά του στο σύνολο του Έντι Χάου και αγοράζοντας από την Έβερτον το μεγαλύτερο ταλέντο της ομάδας που ακούει στο όνομα Αντόνι Γκόρντον.

Η Λίβερπουλ που πνίγεται και ο Γκάκπο που δεν είναι τα “μαλλιά” για να πιαστεί 

Οι “reds” έφεραν στο “Anfield” τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό που έκανε ντόρο τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου δείχνοντας ικανός να ηγηθεί σε κάθε σύνολο που έχει ενταχθεί. Ωστόσο δεν φαίνεται να ήταν αυτό που χρειαζόταν η νέα του ομάδα για να ορθοποδήσει. Διότι βλέποντας την εικόνα της Λίβερπουλ το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στη γραμμή κρούσης άλλα στον άξονα που αρχικά λόγω λειψανδρίας και πλέον λόγω κόπωσης δεν μπορεί να υποστηρίξει καμία φάση του παιχνιδιού της ομάδας.

“Επιμένουμε αμερικανικά” φωνάζει η Leeds που εξελίσσεται σε mega – fan του soccer

Μια ακόμα μετακίνηση που προκάλεσε “θόρυβο”  ήταν αυτή του Γουίστον Μακένι στο δυναμικό των “παγωνιών”, τα οποία επεκτείνουν την παροικία της “αστερόεσσας” στο “έδαφος” τους δίνοντας παράλληλα και στον νεαρό μέσο την ευκαιρία να ανακάμψει από τη μετριότητα που αποτελεί συνώνυμο του περάσματος του από τη “μεγάλη κυρία”.

Η Νότιγχαμ και το “μπαμ” τη μέρα του deadline

Φταδαμε πια στην πιο ηχηρή, βάση ονομάτων, status και θέσεων των ομάδων στα πρωταθλήματα τους, μετακίνηση που συνέβη αυτόν τον Ιανουάριο. Ο Κέιλορ Νάβας θα είναι για 6 μήνες κάτοικος Νότιγχαμ, αφού οι “κόκκινοι” του Μπέρμιγχαμ συμφώνησαν με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον δανεισμό του κλέβοντας τις εντυπώσεις στο χειμερινό μεταγραφικό “παζάρι”. Παρά ταύτα δεν έμειναν εκεί εξασφαλίζοντας την υπογραφή των Φελίπε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και του free agent Αγιού, ο οποίος αποτέλεσε την 30η μεταγραφή της σεζόν για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Only claret and blue για τον Ντάνι Ίνγκς

Ο Άγγλος επιθετικός θα φορέσει για τρίτη φορά τα συγκεκριμένα χρώματα και αυτό επειδή έχει αγωνιστεί πρώτα από όλα στη Μπέρνλι σε νεαρή ηλικία, στην Άστον Βίλα μέχρι πρότινος και τώρα στην Γουέστ Χαμ.

Ο Ζοάο Κανσέλο και ο κεκαλυμμένος χωρισμός 

Ο Πορτογάλος άσος δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτή η εξέλιξη προέκυψε μετά από έναν τσακωμό (?) των δύο ανδρών που είχε ως κατάληξη τον παραγκωνισμό του ποδοσφαιριστή που πήρε την ποιότητα του και πέταξε για Μόναχο.

Ο Σον Ντάις και η αλλαγή πλεύσης της Εβερτον 

Ο Άγγλος προπονητής ανέλαβε την παραπαίουσα Έβερτον με στόχο πρώτα να την κάνει πιο σκληρή και έπειτα να τη σώσει. Για ποδόσφαιρο ούτε λόγος. Αλλά δεν είναι ανάγκη να παίξει για να τα καταφέρει. Αρκεί να καταστρέψει τον αντίπαλο. Και σε αυτό ο πολύπειρος τεχνικός είναι πρώτος διδάξας.

Τα πεπραγμένα των υπολοίπων

Πέρα από τις δεκάδες προαναφερθείσες περιπτώσεις όμως και αφού σταθήκαμε ξεχωριστά σε κάθε μία από αυτές υπάρχουν και κάποιες άλλες που επίσης είναι άξιες λόγου. Τέτοιες είναι τόσο η μετάβαση των Ντιέγκο Κόστα, Πάμπλο Σαράμπια και Ματέους Κούνια στο “Molineaux” όσο και η αλλαγή επαγγελματικής στέγης του Άλεξ Μορένο στην Αστον Βίλα.

Καπως έτσι ολοκληρώθηκε μια ακόμα χειμερινή περίοδος μεταγραφών στα εδάφη της “γηραιάς Αλβιώνας”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ